ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Η μετάδοση ήταν μεροληπτική εις βάρος μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη για μεροληπτική εις βάρος της μετάδοση από την Cosmote TV στην εντός έδρας νίκη (3-2) επί του Αστέρα για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΛ νίκησε 3-2 τον Αστέρα στη Λάρισα κι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση - λίγο μετά την πρώτη για το ανύπαρκτο οφσάιντ - διαμαρτυρόμενη για μεροληπτική εις βάρος της μετάδοση από την Cosmote TV.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Η ΑΕΛ θα διαμαρτυρηθεί εντονότατα στη διεύθυνση της Cosmote TV για την άκρως μεροληπτική εις βάρος των προσπαθειών των παικτών της αναμετάδοση από τον σχολιαστή του καναλιού.

Το ίδιο φαινόμενο είχε εμφανιστεί σε όλα τα παιχνίδια κυπέλλου και στην προηγούμενη σεζόν από τον ψηλό φαλακρό υπάλληλο του καναλιού, με αποκορύφωμα το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Λάρισα, που δεν είδε ούτε τη γροθιά του Μοράν στον Αγκάνοβιτς, ούτε τα 5 μέτρα οφσάιντ που ακολούθησαν, με τον Μασούντ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της ΑΕΚ, το οποίο παρά την ήττα της με 2-1 την οδήγησε σε συνδυασμό με το απίθανο γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 97' του επαναληπτικού, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στερώντας από την ΑΕΛ πιθανώς ένα ακόμη κύπελλο Ελλάδος.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο χαμένους τελικούς και η ιστορία της αλλά και η ιδιοκτησία της δεν επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές. Θα έπρεπε να σχολιάζουν ότι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 5-0 και όχι 3-1..."

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ