ΑΕΛ

ΑΕΛ: Φιλική νίκη επί Τρικάλων με Ουάρντα και Κάτσε

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΛ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΛ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 τα Τρίκαλα σε φιλική αναμέτρηση στην Καλαμπάκα με τους Αμρ Ουάρντα και Έργκις Κάτσε ν' αγωνίζονται για πρώτη φορά με τη βυσσινί φανέλα. Ο Σικάφκα το γκολ.

Σε φιλική αναμέτρηση στην Καλαμπάκα αναμετρήθηκαν ΑΕΛ και Τρίκαλα το απόγευμα της Κυριακής. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε την ομάδα της Λάρισας να επικρατεί με 1-0 με γκολ του Σικάφκα από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Για πρώτη φορά με τη βυσσινί φανέλα αγωνίστηκαν οι Αμρ Ουάρντα και ο Έργκις Κάτσε. Τόσο ο Αιγύπτιος διεθνής εξτρέμ, όσο και ο Αλβανός διεθνής μέσος παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα των Τρικάλων είχε ευκαιρίες να σκοράρει, με τους Σταματή και Τεγούση, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΤΡΙΚΑΛΑ:Ζαρόπουλος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Σανδραβέλης (75’ Ελευθεριάδης), Ντόσης (75’ Νιάρος) Ριζογιάννης, Τεγούσης (77’ Νικλητσιώτης) Πελάεθ (64’ Λώττας), Τσίπρας (64’ Παπαγεωργίου) Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (64’ Σταματής).

ΑΕΛ:Ρίστιτς (76’ Σουλούκος), Καρανίκας (46’ Μπέρτος) Στάνκοβιτς, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς (46’ Γκόλιας), Κάτσε, Μπάλλας (62’ Μιλοσάβλιεβιτς), Χαλκιαδάκης (46’ Γιάκος) Ουάρντα, Φιλίποβιτς (76’ Χοτζάλι) Σικάφκα (46’ Νούνιτς).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ