ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 ο Κριζμάν"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΛ διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να προχωράει στην πώληση του Κριζμάν.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν την ΑΕΛ να προχωράει στην πώληση του Κριζμάν προχώρησαν οι "βυσσινί" με επίσημη ανακοίνωση τους. Σύμφωνα με αυτή ο επιθετικός της ΑΕΛ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 όπως και οι περισσότεροι παίκτες καθώς υπάρχει ένα πλάνο τριετίας για την ομάδα.

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει ως εντελώς ανεύθυνα δημοσιεύματα είτε εφημερίδων είτε sites περί του ότι δήθεν λύεται η συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή μας Sandi Krizman.

Ο Sandi Krizman, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας συνετέλεσαν μέχρι σήμερα σε όλη αυτήν την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι και τον Ιούνιο του 2020, όπως και το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού το πλάνο μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας προοπτικής τριετίας, τετραετίας, πενταετίας.

Καλό θα είναι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι δημοσιεύουν τέτοιου είδους ειδήσεις, να τις διασταυρώνουν με τις διοικητικές υπηρεσίες της ΠΑΕ ΑΕΛ".

Επίσης οι βυσσινί ενημέρωσαν πως την τετάρτη θα γίνει η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 31/1/2018 και ώρα 17:30 θα δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιαστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ