ΑΕΛ

ΑΕΛ: Εξοφλεί τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς με 25.000€

ΑΕΛ: Εξοφλεί τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς με 25.000€

Η ΑΕΛ θα εξοφλήσει την Τρίτη (21/5) την πέμπτη και τελευταία δόση της οφειλής ύψους 25.000 ευρώ στον Μάρκο Γιοβάνοβιτς και δεν θα ισχύσει το -3 που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (20/5) από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Τη Δευτέρα (20/5) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ενεργοποιήθηκε ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μάρκο Γιοβάνοβιτς. Την Τρίτη (21/5) οι "βυσσινί" θα εξοφλήσουν το υπόλοιπο της πέμπτης και τελευταίας δόσης, ύψους 25.000€ (είχαν ήδη δοθεί 10.000 ευρώ στον Σέρβο στόπερ) και ως εκ τούτου δεν θα έχει ισχύ η αφαίρεση.

Ο 31χρονος Μάρκο Γιοβάνοβιτς έπαιξε στην ΑΕΛ τη σεζόν 2017-2018 με απολογισμό 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε: "Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ», την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 18/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Marco JOVANOVIC (Μάρκο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ) του Dusan, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ