ΑΕΛ

ΑΕΛ: Δημοσιοποίησε τα μηνύματα αγάπης του Ουάρντα στον Κούγια

ΑΕΛ: Δημοσιοποίησε τα μηνύματα αγάπης του Ουάρντα στον Κούγια
EUROKINISSI

Ο Αλέξης Κούγιας έθεσε εκτός ΑΕΛ τον Αμρ Ουάρντα εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος όμως η σχέση τους παραμένει εξαιρετική, όπως δείχνουν τα διαδικτυακά μήνυματα του Αιγύπτιου επιθετικού στον ιδιοκτήτη των βυσσινί.

Εκτός ομάδας με απόφαση του Αλέξη Κούγια τέθηκε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Αμρ Ουάρντα (όπως και ο Γιάννης Μασούρας), με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να εξηγεί την Τετάρτη (13/5), μέσω προσωπικής δήλωσης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας αναφέρει πως ο Ουάρντα, που δήλωσε πως τον θέλει ο Ολυμπιακός, εμφανίστηκε μόλις σε δύο από τις εννιά προπονήσεις που έγιναν μετά την άρση των μέτρων και την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ, ενώ ο Μασούρας, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ. Κούγια, δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΛ επειδή την θεωρεί μικρή ομάδα.

Παρά το γεγονός ωστόσο της αποπομπής του από τους Θεσσαλούς, ο Αμρ Ουάρντα δεν φαίνεται να κρατάει κακία στον Αλέξη Κούγια, με την ΑΕΛ να εκδίδει ανακοίνωση όπου πέρα από το χαρακτηρισμό "μεγάλος παίκτης" που απέδωσε στον Αιγύπτιο, έδωσε στη δημοσιότητα και δύο μηνύματα που έστειλε εκείνος στον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ για εξαφανίσει κάθε παραφιλολογία, όπως και κακεντρεχή συμπεράσματα, για τα ποια είναι τα συναισθήματα προς την ΑΕΛ και τον κ. Αλέξη Κούγια, δημοσιοποιεί τα δύο μηνύματα, τα οποία απέστειλε ο πολύ μεγάλος παίκτης Ουάρντα προς τον κ. Κούγια, αφού προηγουμένως αναγνώρισε ότι η επί ημέρες απουσία του από τις προπονήσεις χωρίς καμία δικαιολογία και χωρίς καμία άδεια ήταν λάθος.

Τον πολύ μεγάλο παίκτη Ουάρντα η ΑΕΛ θα τον περιμένει πάντα, ελεύθερο και όχι δανεικό, στην οικογένεια της. Του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα του".

ΑΕΛ: Δημοσιοποίησε τα μηνύματα αγάπης του Ουάρντα στον Κούγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ