ΑΕΛ

ΑΕΛ: Δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Μασούρας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Οι "βυσσινί" είχαν πουλήσει τον 23χρονο στους "ερυθρόλευκους" και τώρα τον πήραν πίσω μετά τη φυγή του από τον Πανιώνιο.

Ξανά στα "βυσσινί" ο Γιάννης Μασούρας. Ο 23χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε στην ΑΕΛ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχοντας φύγει από τον Πανιώνιο, με τον οποίο φέτος έκανε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Προτού υπογράψει στον Ολυμπιακό έπαιζε για μια τριετία στην ΑΕΛ (2015-2018) και προηγουμένως στην Παναχαϊκή. Με τους Πειραιώτες έκανε τρεις συμμετοχές, όλες στο κύπελλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του κάμπου:

" Ένας παίκτης, που ο κ Κούγιας είχε μαζί του από την ηλικία των 15 ετών και που ολοκληρώθηκε σαν μεγάλος παίκτης στην ομάδα μας, επιστρέφει στη ΑΕΛ δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού προηγουμένως με δική του απαίτηση διέκοψε τον δανεισμό του στον Πανιώνιο. Τον Γιάννη Μασούρα δεν χρειάζεται να τον συστήσει η ΑΕΛ στους οπαδούς μας, αφού όλοι τον γνωρίζουν και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για έξοδο στην Ευρώπη".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ