ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Αποκλειστήκαμε από το άκυρο γκολ του Μασούντ στον πρώτο ημιτελικό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τη ΑΕΚ η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταφέρει εναντίον της διαιτησίας του πρώτου ημιτελικού και παράλληλα συνεχάρη τους παίκτες της.

Δεύτερη ανακοίνωση σε λιγότερη από μία ώρα έβγαλε η ΑΕΛ. Μετά από εκείνη που εξέδωσε στο ημίχρονο του ημιτελικού με την ΑΕΚ, ήρθε ακόμα μία λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης που έδωσε την πρόκριση στους κιτρινόμαυρους.

Η διοίκηση των Λαρισινών έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της, αλλά από την άλλη επιτέθηκε στη διαιτησία επικεντρώνοντας στα όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Συγχαρητήρια στα παιδιά μας! Δυστυχώς δεν αλλάζουν πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόσα φάουλ έπρεπε να σφυρίξει έξω από την περιοχή;

Δυστυχώς αποκλειστήκαμε από τον Ζαχαριάδη και τον Μερκενίδη με το άκυρο γκολ του Μασούντ στον πρώτο ημιτελικό...

Δυστυχώς αποκλειστήκαμε με τη σημαδεμένη κάρτα στον Φατιόν...

Λυπούμαστε, γιατί θέλαμε να αφιερώσουμε την πρόκρισή μας στον συμπατριώτη μας αεροπόρο Σμηναγό Μπαλταδώρο και στα μωρά παιδιά του και στα δυο λεβεντόπαιδα που είναι φυλακισμένα από τους "φίλους" μας τους Τούρκους στα μπουντρούμια της Ανδριανούπολης και οι πολιτικοί μας, αντί να είναι μονιασμένοι, κάθε μέρα παίρνουν το Πρωτάθλημα Διχόνοιας στα τηλεοπτικά παράθυρα για το ποιος φταίει περισσότερο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ