ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Αδικαιολόγητες οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού"

ΑΕΛ: "Αδικαιολόγητες οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού"
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τονίζει πως στο "τριφύλλι" ψάχνουν δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν την κακή εικόνα της ομάδας.

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΛ εξέδωσε η ομάδα της Λάρισας για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην οποία παράλληλα δίνει συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης.

Σε αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων πως οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού είναι αδικαιολόγητες και απλά χρησιμοποιούνται από τους πράσινους για να δικαιολογήσουν την κακή εικόνα της ομάδας.

"Τεράστια νίκη!

Σπάμε αρνητικές παραδόσεις.

Αντρική ομάδα.

Κανονικός προπονητής και συνεργάτες.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Συγχαρητήρια στον κ. Σιδηρόπουλο, στους βοηθούς του κ.κ. Κωσταρά και Δημητριάδη, στον 4κ. Κουτσιαύτη και αλλά και στους χειριστές του VAR κ.κ. Μανούχο και Δημόπουλο.

Η ΑΕΛ δεν θέλει εύνοια, θέλει ισονομία.

Θεωρούμε αδικαιολόγητες τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού και την άποψη μας την δικαιώνουν και όλες οι απόψεις των καθηγητών διαιτησίας στις κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές.

Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό όλοι εκμεταλλεύονται την άγνοια ποδοσφαίρου του κ. Αλαφούζου και αντί να σκεφτούν τα 70 εκατομμύρια που έχει δώσει για να επαναφέρει την ομάδα τους στην κανονικότητα, όλοι είναι κατώτεροι του μεγέθους του τεράστιου αυτού συλλόγου και κάθε Κυριακή προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στο μέγεθος του συλλόγου, προβάλλοντας ταπεινές δικαιολογίες και αντί ποδοσφαιρικής συζήτησης κάνουν δηλώσεις επιπέδου «αμπελοφιλοσοφίας».

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας προσωπικά ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία, τόσο της αθλητικής αποστολής, όσο και του κ. Κούγια και των προσκεκλημένων μας, και επιφυλασσόμαστε για την ανταπόδοση της φιλοξενίας τον αγώνα του δευτέρου γύρου.

Αύριο Τρίτη 29/10 θα εκδοθεί η ανακοίνωση με τις τιμές των εισιτηρίων και το ωράριο προπώλησης για τον αγώνα της Κυριακής 3/11/2019 στις 3 το μεσημέρι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο AELFCARENA".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ