ΑΕΚ

Ζήτησε συνάντηση με τη Δούρου η ΑΕΚ

Ζήτησε συνάντηση με τη Δούρου η ΑΕΚ
ΑΕΚ, γήπεδο INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ προχωρούν τις επαφές με τους φορείς της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και με όσους εμπλέκονται με το νέο γήπεδο. Επιστολή που ζητά συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής απέστειλε η Ένωση και η «Δικέφαλος ΑΕΚ».

Ο Νίκος Στράτος έχει ξεκινήσει επαφές με τους φορείς τις Νέας Φιλαδέλφειας, οι οποίες θα κορυφωθούν εντός της εβδομάδας και θα καταλήξουν σε συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα αναλύσει τα πάντα γύρω από την «Αγιά Σοφιά».

Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης, στην ΑΕΚ προχωρούν τις υπόλοιπες διαδικασίας, καθώς το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αδειοδότησης του και επιβάλεται να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος μαζί με τη «Δικέφαλος» ζήτησε ζήτησαν ζητήσαμε συνάντηση από την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου αναφέροντας στην επιστολή ότι οι διαδικασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και επιθυμία είναι να συζητηθούν όλα τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Στην Ένωση πλέον περιμένουν την απάντηση της κ. Δούρου στο αίτημα με σκοπό οι δύο πλευρές να συναντηθούν επίσημα για το γήπεδο.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ