ΑΕΚ

Ζεράλντες: "Θα ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο με τον Καρντόσο οι φίλοι της ΑΕΚ"

Ζεράλντες: "Θα ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο με τον Καρντόσο οι φίλοι της ΑΕΚ"

Ο Τσίκο Ζεράλντες είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ από τη Τρίτη το μεσημέρι και στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στο ποδόσφαιρο που μπορούν να παίξουν οι "κιτρινόμαυροι" με τον Καρντόσο στον πάγκο τους.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ζήτησε με το που συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο ήταν ο Τσίκο Ζεράλντες και ο Πορτογάλος μέσος μετά τις υπογραφές των συμβολαίων στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στάθηκε στην παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού στους "κιτρινόμαυρους".

Όπως σημείωσε επειδή τον ξέρει καλά θεωρεί πως οι οπαδοί της ΑΕΚ θα ευχαριστηθούν με το ποδόσφαιρο που θα δουν να παίζει η ΑΕΚ με τον Καρντόσο στον πάγκο της.

Στο βίντεο που ανέβασε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με τα πρώτα πλάνα του Ζεράλντες φαίνεται ο Πορτογάλος να συναντάει τον Νίκο Λυμπερόπουλο να τα λέει μαζί του και με τους εκπροσώπους του ενώ εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα των "κιτρινόμαυρων" και είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Μιχάλη Μπακάκη.

Ακολούθησαν οι υπογραφές στο συμβόλαιο και οι πρώτες δηλώσεις του Ζεράλντες:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Οι οπαδοί με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και έχω ήδη νοιώσει την αγάπη προς το πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα".

Για τον κ. Καρντόσο:
"Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κ. Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στη Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμα καλά αλλά εγώ μπορώ να τους πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο".

Για το τι ξέρει για την ΑΕΚ:
"Για την ΑΕΚ έχω διαβάσει ότι ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι σε δυσκολίες και αντιξοότητες. Για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας".

Για τους στόχους του και την παραμονή του:
"Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους με τη νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα θέλω του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμα καλύτερα. Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος να τα συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα ούτε το να μείνω περισσότερο στην ομάδα απ' αυτό το χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πως θα παίξω εδώ. Αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και σε αυτή τη χρονιά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ