ΑΕΚ

Ζεράλντες: "Σπουδαίος προπονητής ο Καρντόσο, πάω στην ΑΕΚ για να παίξω"

Ζεράλντες: "Σπουδαίος προπονητής ο Καρντόσο, πάω στην ΑΕΚ για να παίξω"

O Τσίκο Ζεράλντες μίλησε στους Πορτογάλους δημοσιογράφους πριν πετάξει για Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και "έπλεξε" το εγκώμιο του Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει το "ναι" στην Ένωση.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/06, 22:30) αναμένεται στην Ελλάδα ο Τσίκο Ζεράλντες προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος χαφ, λίγο πριν πετάξει για τη χώρα μας, μίλησε στους Πορτογάλους δημοσιογράφους για την απόφασή του να μεταγραφεί στην Ένωση, ενώ "έπλεξε" και το εγκώμιο του Μιγκέλ Καρντόσο.

"Είναι εξαιρετικός προπονητής", σχολίασε για τον τεχνικό των "κιτρινόμαυρων", ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ, ανέφερε: "Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτήν τη στιγμή".

Για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, απάντησε: "Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω έναν εξαιρετικό φίλο που παίζει και παρακολουθώ το πρωτάθλημα με προσοχή. Είμαι ήρεμος. Θέλω να παίζω και με αυτόν τον σκοπό πάω στην Ελλάδα. Μόνο όταν παίζω έχω την δυνατότητα να δείχνω τι αξίζω. Γι’ αυτό πηγαίνω εκεί, με σκοπό να αγωνιστώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Στο κόλπο για Μανέ
ΑΕΚ: Διπλός πράκτορας Κρστίτσιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ