Υπουργείο Περιβάλλοντος: Σε 9 κούτες η μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ!

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Σε 9 κούτες η μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ!

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος βρίσκεται η μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο σημαίνει πως η έκδοση της οικοδομικής άδειας μπαίνει στην τελική ευθεία. Δείτε τις φωτογραφίες του Sport24.gr, με τις εννιά κούτες!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση έκδοσης της οικοδομικής άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr, η μελέτη για την "Αγιά Σοφιά" βρίσκεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, το οποίο και θα δώσει το τελικό "ΟΚ" προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα στο οικόπεδο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εννιά κούτες χρειάστηκαν για να χωρέσουν τον "φάκελο". Η μελέτη φέρει την υπογραφή της "DIMAND S.A REAL ESTATE DEVELOPMENT" με τίτλο "Κατασκευή Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης & Πολιτισμού "Αγιά Σοφιά".

Την αρχιτεκτονική μελέτη υλοποίησε ο Αθανάσιος Κυρατσούς, οι σύμβουλοι αρχιτέκτονες προέρχονται απ' την εταιρεία "ΑΣ.Π.Α ΑΕ", την στατική μελέτη είχε αναλάβει η "TTA A.E MASSIMO MAJOWIECKI", την μελέτη Η/Μ εγκαταστάσεων η "TEAM M-H", ενώ την κυκλοφοριακή μελέτη η "ΔΡΟΜΟΣ Ε.Π.Ε".

Τα γραφειοκρατικά θέματα λοιπόν έχουν μπει στην τελική ευθεία, ο φάκελος της "Αγιά Σοφιάς" είναι πλέον πλήρης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναμένεται μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες να εκδώσει την άδεια εργασιών.

Δείτε τις PHOTOS:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24