ΑΕΚ

Υπόθεση Καρέρα: Λευκός καπνός

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας το ραντεβού του Ιλια Ιβιτς με τον ατζέντη του Μάσιμο Καρέρα. Δεν αναμένεται άλλη συνάντηση για να τελειώσει το θέμα θετικά.

Το Sport24.gr έφερε χθες το απόγευμα στη δημοσιότητα κατ’ αποκλειστικότητα, το καθοριστικό ραντεβού που είχε κανονιστεί να γίνει ανάμεσα στην πλευρά της ΑΕΚ και εκείνης του Ιταλού κόουτς Μάσιμο Καρέρα, προκειμένου να φιξαριστεί η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, δίχως πλέον να υπάρχουν σε αυτήν αστερίσκοι. Μάλιστα έγινε κουβέντα και για ορίζοντα επιπλέον ενός έτους, όμως αυτό δεν φαίνεται να προχωρά σε αυτή τη φάση.

Στις 25 του περασμένου Φλεβάρη, είχαμε αποκαλύψει στον αέρα του SPORT 24 RADIO 103,3 ότι είναι σφοδρή επιθυμία της ΑΕΚ να τελειώσει το θέμα του Καρέρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να μην αιωρείται η πιθανότητα διαζυγίου, βάσει του πέναλτι που θα μπορούσαν και οι δύο πλευρές να χρησιμοποιήσουν, πληρώνοντας στην άλλη 150.000 ευρώ προκειμένου να πάψει η συμφωνία για το ποδοσφαιρικό έτος 2020-21.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Από το χθεσινό ραντεβού του Ίβιτς με τον ατζέντη Ντ’ Αμίκο, προκύπτει ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον για το επόμενο έτος και έπειτα θα εξετάσουν ξανά την προοπτική να είναι ο Καρέρα ο προπονητής που θα βάλει την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο, ως πρώτος που θα κάτσει στον κιτρινόμαυρο "θρόνο" της Αγιά Σοφιάς. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο και ο Ιταλός κόουτς, ήθελε πολύ να συνεχίσει στην ομάδα, γι αυτό άλλωστε το ραντεβού έγινε πολύ νωρίτερα από όσοι πολλοί θα περίμεναν.

Στη συνάντηση δεν παρέστη τελικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως τα είχε πει δια ζώσης με τον Ιταλό κόουτς, στην τυχαία συνάντησή τους στη Γλυφάδα, όπου εν τέλει, αν και δεν ήταν προγραμματισμένο, συνέφαγαν και συζήτησαν για το κοινό μέλλον τους.

Κυκλοφορεί από χθες ότι ενδέχεται να υπάρξει και νέο ραντεβού, παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, όμως αυτό δεν συγκεντρώνει τούτη την ώρα πολλές πιθανότητες, καθώς δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος από της στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής και ο ατζέντης, έβαλαν τις βάσεις για την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας που θα κρατήσει τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Το μεγάλο ραντεβού για τον Καρέρα
ΑΕΚ: Ο Ίβιτς θέλει να είναι έτοιμος
Κορονοϊός: Η ΑΕΚ επιστρέφει τα χρήματα από τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό
Nations League: Ο Μπάγεβιτς κάλεσε Σαμπανάτζοβιτς για τα playoffs
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ