ΑΕΚ

Υποψήφιος για παίκτης της αγωνιστικής στο Europa League ο Λιβάγια

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων για τον παίκτη της αγωνιστικής στο Europa League χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης.

Η ΑΕΚ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια, αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Αούστρια Βιέννης για την 2η αγωνιστική του Europa League. Ο Κροάτης επιθετικός σημείωσε δύο γκολ, εκ των οποίων το δεύτερο στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Μάλιστα, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε, ο 24χρονος φορ συμπεριλήφθηκε στους υποψήφιους για τον παίκτη της αγωνιστικής στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ο Αντρέ Σίλβα της Μίλαν (1 γκολ), Αλεκσάντρ Κοκόριν της Ζενίτ (2 γκολ), Μάνουελ Φερνάντες της Λοκομοτίβ Μόσχας (3 γκολ σε 17'), Θίο Γουόλκοτ της Άρσεναλ (2 γκολ), Ζούνιορ Μοράες της Ντιναμό Κιέβου (2 γκολ), Κονσταντίν Μπουντέσκου της Στεάουα (1 γκολ) κι ο Εμρέ Μπελόζογλου της Μπασακσεχίρ (1 γκολ).

Ψηφίστε ΕΔΩ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ