ΑΕΚ

Υπομονή και μελέτη ενόψει Γενάρη

Υπομονή και μελέτη ενόψει Γενάρη

Μπορεί ο Γενάρης να πλησιάζει, ωστόσο η ΑΕΚ και ο Πογέτ θέλουν να μελετήσουν προσεκτικά τις επιλογές που θα κάνουν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Η συζήτηση για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ κατά την χειμερινή περίοδο, είχε ανοίξει σχεδόν από την επόμενη μέρα που έκλεισε η καλοκαιρινή αγορά. Πολλώ δε μάλλον τώρα που πλησιάζει ο Γενάρης. Υπάρχουν βεβαίως κάποια κενά στο ρόστερ της ΑΕΚ που φαντάζουν ως ηλίου φαεινότερα. Όμως από την άλλη μεριά, υπάρχει και καινούργιος προπονητής.

Ο Γκας Πογέτ θέλει πρώτα να μάθει το υλικό που έχει στα χέρια του και κυρίως να μελετήσει την ομάδα, πριν αποφασίσει να κάνει τις εισηγήσεις του περί ενίσχυσης. Άλλωστε σε θέσεις που η ΑΕΚ μοιάζει να «καίγεται» για ενίσχυση, όπως αυτή του σέντερ φορ, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει δει καθόλου εν δράσει μια βασική επιλογή, όπως αυτή του Ράφικ Τζεμπούρ.

Ήδη στην ΑΕΚ έχουν φτάσει προτάσεις για ποδοσφαιριστές, κυρίως σέντερ φορ. Κάποιες περιπτώσεις εξ αυτών, έχουν μπει ήδη στο… μικροσκόπιο. Όπως του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Γκαμπριέλ Κλέβερσον ή Κλεό, που πέρυσι έβαλε 9 γκολ με την Ατλέτικο Παραναένσε αλλά φέτος μέχρι τώρα δεν έχει βρει δίχτυα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει περάσει και από τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, αλλά και την Κίνα και την Ιαπωνία.

Ή όπως του 29χρονου Σενεγαλέζου Ιμπραϊμα Τουρέ, που είναι ήδη ελεύθερος από την Αλ Νασρ, παρόλο που η ομάδα από τα Εμιράτα είχε πληρώσει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Μονακό. Ή όπως και άλλα ονόματα που ήδη βρίσκονται στην λίστα που φτιάχνει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Χωρίς πάντως να υπάρχει την δεδομένη στιγμή καμία περίπτωση παίκτη που να έχει προκριθεί τόσο, ώστε να υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.

Στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να βιαστούν να κάνουν τις επιλογές τους. Αφενός θα περιμένουν τις οριστικές εισηγήσεις του Πογέτ, αφετέρου θα θελήσουν να τσεκάρουν πολύ προσεκτικά περιπτώσεις παικτών, κυρίως απ’ αυτούς που θα «κυκλοφορούν» ελεύθεροι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.Ήδη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει κάνει μια πρώτη μεταγραφική κουβέντα με τον Πογέτ. Αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες μέσα στο επόμενο διάστημα. Μέχρι να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Πρώτο γεύμα γνωριμίας

Στο μεταξύ, ο Γκας Πογέτ μέχρι τώρα είχε γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια και στο ξενοδοχείο πριν τα ματς. Μετά τη σημερινή (18/11) δουλειά στο προπονητικό κέντρο, ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να τους γνωρίσει διαφορετικά και να τον γνωρίσουν διαφορετικά. Σ’ ένα διαφορετικό περιβάλλον και σε χαλαρή κατάσταση. Γι αυτό και μετά την προπόνηση στα Σπάτα, είναι προγραμματισμένο γεύμα όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εστιατόριο της Γλυφάδας. Το πρώτο φετινό και το πρώτο επί εποχής Πογέτ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ