ΑΕΚ

"Υπομονή" ακόμα μια ημέρα στην ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ έχουν τρεις λόγους να ανυπομονούν να περάσει το Κυριακάτικο (4/3, 17:15) ματς με τον Πανιώνιο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Για την ΑΕΚ το ματς της Κυριακής (4/3,17:15) στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Πανιώνιο, είναι ένας "τελικός". Γνώριμη κατάσταση δηλαδή, καθώς εδώ και καιρό, η Ένωση έχει μπει σε μια διαδικασία συνεχόμενων τελικών.

Όμως, το ιδιαίτερο που έχει το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, είναι ότι μ' αυτό κλείνει ο κύκλος των συνεχόμενων παιχνιδιών ανά σχεδόν τριήμερο, ο οποίος είχε ανοίξει στις 20 Γενάρη.

Μέσα σ' αυτές τις περίπου 40 ημέρες, η ΑΕΚ έχει δώσει έντεκα παιχνίδια και αύριο θα είναι το δωδέκατο. Ωστόσο μετά από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, οι "κιτρινόμαυροι" επιστρέφουν στην… κανονικότητα.

Δεν θα υπάρξει μέχρι και το τέλος της σεζόν καμία εβδομάδα, που η ΑΕΚ θα χρειαστεί να δώσει τρία παιχνίδια. Ακόμα και η ρεβάνς με την ΑΕΛ για το Κύπελλο, θα γίνει μετά από Σαββατοκύριακο που δεν θα έχει πρωτάθλημα. Και αυτή την επιστροφή στην… κανονικότητα, ο Χιμένεθ και οι παίκτες του έχουν τρεις λόγους να την περιμένουν με ανυπομονησία. Το Sport24.grέχει το ρεπορτάζ

Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Είναι δεδομένο πως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν και κόπωση και ταλαιπωρία από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και το γεγονός πως αμέσως μετά τον Πανιώνιο, θα μεσολαβήσει μια ολόκληρη εβδομάδα μέχρι το επόμενο ματς, δίνει στον Χιμένεθ το δικαίωμα να δώσει ένα γενναίο ρεπό.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη ενημερώσει τους παίκτες, πως αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα έχουν στην διάθεση τους ελεύθερες για να ξεκουραστούν και την Δευτέρα (5/3) και την Τρίτη (6/3)

Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο Χιμένεθ το έχει πει και δημοσίως πολλές φορές. Όταν υπάρχει παιχνίδι ανά τρεις ημέρες, είναι αδύνατον στο ενδιάμεσο διάστημα να γίνει κανονική προπόνηση. Οι παίκτες πήγαιναν από τα ματς στην αποκατάσταση και πάλι στα ματς. Και κανονική δουλειά στα Σπάτα, είχε να γίνει από τα μέσα του Γενάρη.

Από τότε δηλαδή που ξεκίνησε αυτή η σειρά με τα συνεχόμενα ματς. Τώρα, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Χιμένεθ θα έχει μια ολόκληρη εβδομάδα μπροστά του μέχρι το επόμενο ματς, για να δουλέψει κανονικά στα Σπάτα. Και μάλιστα την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε από απουσίες λόγω τραυματισμών. Όμως μετά το ματς με τον Πανιώνιο, θα αρχίσει να μετρά… επιστροφές. Ο Κονέ και ο Λόπες, ακόμα και αν δεν προλάβουν να είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι, σίγουρα θα τεθούν στη διάθεση του Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σιμόες.

Αν ο Ισπανός τεχνικός κρίνει πως ο Πορτογάλος δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του, μπορεί να μην ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αλλά με τον ΠΑΟΚ θα τον έχει σίγουρα στη διάθεση του. Και κάτι ανάλογο, ισχύει και με την περίπτωση του Χουλτ, που δύσκολα θα παίξει αύριο, αλλά για την Τούμπα θα είναι έτοιμος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ