ΑΕΚ

"Υπογράφει στην Εσπανιόλ ο Ντίντακ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίντακ Βιλά, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα "Sport", περνάει σήμερα (23/06) από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται από την Εσπανιόλ.

Στην αρχή της εβδομάδας η ΑΕΚ είχε διαμηνύσει στον Ντίντακ Βιλά, πως δεν φέρει πρόταση από ομάδα, θα πρέπει την Δευτέρα (26/06) να βρίσκεται στα Σπάτα για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Όμως ο Ισπανός ακραίος μπακ φαίνεται πως σκοπεύει να αγνοήσει το μήνυμα αυτό. Σύμφωνα με μεταμεσονύχτιο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας " Sport" της Βαρκελώνης, ο Ντίντακ θα περάσει σήμερα (23/06) από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στην Εσπανιόλ.

"Απομένουν τα τελευταία διαδικαστικά και οι ιατρικές εξετάσεις. Δυο εκκρεμότητες που θα κλείσουν σε λίγες ώρες" γράφουν οι Ισπανοί.

"Υπογράφει στην Εσπανιόλ ο Ντίντακ"

"Ο Ντίντακ έχει στα χέρια του την ελευθερία του από την ΑΕΚ και γι αυτό και είναι κοντά σε συμφωνία με την Εσπανιόλ. Είχε υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών με την ΑΕΚ και μια οψιόν για ακόμα έναν χρόνο. Η ΑΕΚ είχε την οψιόν να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο, αλλά δεν το έκανε στον προσυμφωνηθέντα χρόνο. Κάτι που απάλλαξε τον Ντίντακ από την υποχρέωση του και τον κατέστησε ελεύθερο να διαπραγματευτεί το μέλλον του", αναφέρει το δημοσίευμα.

Και αν τελικά ανακοινωθεί η μεταγραφή, μένει να φανεί η αντίδραση της ΑΕΚ. Πάντως έτσι κι αλλιώς, η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Ένωσης, ο Έλντερ Λόπες, είναι για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ