ΑΕΚ

Υπογεγραμμένη φανέλα για τον κρατούμενο λοχία στην Τουρκία

Υπογεγραμμένη φανέλα για τον κρατούμενο λοχία στην Τουρκία

Οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν τις κοινωνικές ευαισθησίες τους, καθώς έστειλαν μια υπογεγραμμένη φανέλα στους γονείς του κρατούμενου λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος είναι ένθερμος Ενωσίτης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν τις κοινωνικές ευαισθησίες τους και εκτός γηπέδων. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τη νίκη με 3-0, ο Μιχάλης Μπακάκης, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες του, δήλωσε πως η νίκη αφιερώνεται στον λοχία, Δημήτρη Κουκλατζή, ο οποίος κρατείται στις τουρκικές φυλακές.

Ο λοχίας είναι ένθερμος οπαδός της ΑΕΚ και οι παίκτες ετοίμασαν μια φανέλα με τις υπογραφές τους για να του τη χαρίσουν, όταν θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Κούκλατζης, που μαζί με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητραιτώδη είναι φυλακισμένοι εδώ και έναν μήνα στην Τουρκία, βιώνουν δύσκολες στιγμές. Οι "κιτρινόμαυροι" αποφάσισαν να στείλουν στους γονείς του λοχία μια υπογεγραμμένη φανέλα για να τους δώσουν δύναμη και κουράγιο.

Ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, μιλώντας στην "Ώρα των Σπορ": " Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές. Η συγκεκριμένη αφιέρωση και η κίνηση με τη φανέλα είναι μια ισχυρή ψυχολογική ένεση για το παλικάρι μου. Είμαστε ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια μας. Ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία, για να μην πω… τρέλα, για την ΑΕΚ. Κατεβαίνει συχνά στην Αθήνα για να παρακολουθήσει αγώνες".

Αγαπημένος παίκτης του Έλληνα στρατιωτικού είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έκανε και την αφιέρωση: "Την περίοδο που δεν είχε κληθεί στην Εθνική αγωνιούσε και αναρωτιόταν γιατί δεν τον καλεί παρά τις καλές του εμφανίσεις. Από τους ξένους παίκτες έχει αδυναμία στον Αραούχο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ