ΑΕΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Κονέ κόντρα στον Πανιώνιο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παναγιώτη Κονέ, αλλά πήρε τον Γιώργο Γιακουμάκη για το ματς με τον Πανιώνιο (29/10, 19:30) στη Νέα Σμύρνη.

Μπορεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να έχει φορέσει τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα και να έχει μπει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων. Όμως ακόμα δεν ήταν έτοιμος να μπει στη... μάχη.

Γι' αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον συμπεριέλαβε τον Ουκρανό στόπερ, στις επιλογές του για το αυριανό (29/10 - 19.30) ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Εκτός άφησε ο Ισπανός τεχνικός και τον ανέτοιμο Παναγιώτη Κονέ, αλλά και τον τραυματία Βίκτωρα Κλωναρίδη, ενώ προτίμησε να μην πάρει ούτε καν στην αποστολή τους Πατίτο Ροντρίγκες, Άρνορ Τρίστασον και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Αντιθέτως είναι και πάλι κανονικά, ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο: Τσιντώτας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Αραούχο, Λιβάγια, Γιακουμάκης.

Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Κονέ κόντρα στον Πανιώνιο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ