ΑΕΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Δεν πρόλαβε ούτε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (5/11,19:30) ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κι έμεινε εκτός αποστολής. "Ένδειξη" για τριάδα στην άμυνα, οι επιλογές του Χιμένεθ.

Έτσι κι αλλιώς είχε λίγες πιθανότητες ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να προλάβει να είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει στο αυριανό (5/11, 19:30) ματς με τον ΠΑΟΚ. Τελικά ο Ουκρανός στόπερ δεν τα κατάφερε και έμεινε και γι αυτό το παιχνίδι εκτός αποστολής.

Πλέον ο Τσιγκρίνσκι θα επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι ανάλογο, αναμένεται να συμβεί και με τον Παναγιώτη Κονέ, που επίσης είναι ακόμα ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Πάντως το γεγονός πως ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε συνολικά τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς στην αποστολή, ίσως αποτελεί μια ένδειξη για τις προθέσεις του, ως προς το σχήμα. Μια ένδειξη, πως ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να διατηρήσει την τριάδα στο κέντρο της άμυνας, όπως δηλαδή με τον Πανιώνιο και τη Μίλαν. Χωρίς πάντως κάτι τέτοιο να είναι "κλειδωμένο".

Επίσης στην αποστολή ξαναμπήκε μετά από καιρό ο Πατίτο αλλά έμεινε και πάλι εκτός ο Τρίστασον.Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλος, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ