ΑΕΚ

Χωρίς Σιμόες κόντρα στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δύσκολη ήταν η ημέρα στα Σπάτα, μετά το στραβοπάτημα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα. Χωρίς Αντρέ Σιμόες με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Λίγες πιθανότητες για Βράνιες και Τσόσιτς.

Το τελευταίο διάστημα οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν συνηθίσει να κερδίζουν με το... σπαθί τους (δηλαδή με νίκες) μία ημέρα ξεκούρασης αμέσως μετά τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αυτή την φορά όχι απλώς χρειάστηκε να πάνε στα Σπάτα (κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν λόγω του παιχνιδιού του Κυπέλλου αλλά και της χριστουγεννιάτικης άδειας), αλλά και με κλίμα βαρύ. Το στραβοπάτημα με τον Απόλλωνα έφερε απογοήτευση και κατήφεια στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Παράλληλα, από τη σημερινή προπόνηση δεν έλειψαν ούτε και τα προβλήματα. Οι Όγκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και λιγόστεψαν οι πιθανότητες να προλάβουν το ματς της Τετάρτης (20/12) με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο. Από το παιχνίδι στο Αγρίνιο θα απουσιάσει σίγουρα ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος έκανε θεραπεία μετά την κάκωση που υπέστη στο χθεσινό (16/12) παιχνίδι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ