ΑΕΚ

Χωρίς Σιμόες, Ανέστη κόντρα στον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά (27/11, 19:30), απ' την οποία απουσιάζουν ο Αντρέ Σιμόες λόγω τραυματισμού και ο Γιάννης Ανέστης για λόγους ξεκούρασης.

Δεν ξεπέρασε τελικά τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Αντρέ Σιμόες και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλησε να τον πιέσει. Γι αυτό και τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό (27/11, 19:30) ματς με τον Πλατανιά.

Επίσης ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει και τον Γιάννη Ανέστη, γι αυτό και επέλεξε τον Βασίλη Μπάρκα και τον Παναγιώτη Τσιντώτα για το δίδυμο των τερματοφυλάκων. Φυσικά εκτός αποστολής οι τραυματίες οι Γιόχανσον και Μάνταλος, όπως και ο τιμωρημένος Αραούχο, ενώ δεδομένα πλέον εκτός πλάνων βρίσκεται ο Άρνορ Τρίστασον.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΑΝΕΣΤΗ

Συνήθως οι βασικοί τερματοφύλακες μιας ομάδας, βγαίνουν από την ενδεκάδα αλλά και την αποστολή, είτε όταν υπάρχει ζήτημα τραυματισμού και τιμωρίας ή όταν προέρχονται από κακές εμφανίσεις και χοντρά λάθη. Στην περίπτωση του Γιάννη Ανέστη δεν συνέβη ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο οποίο είχε αγωνιστεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Τότε είχε συμπεριλάβει ο Χιμένεθ και τον Ανέστη στο ροτέισον λόγω της κούρασης. Πιθανόν κάτι ανάλογο να ισχύει και τώρα. Πάντως σίγουρα, προκαλεί έκπληξη η επιλογή του Χιμένεθ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πλατανιά: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Λιβάγια, Γιακουμάκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ