ΑΕΚ

Χωρίς Μπακασέτα με Λάρισα

Χωρίς Μπακασέτα με Λάρισα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χιμένεθ επέλεξε το ματς της Κυριακής (26/2), για να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ξεκούρασαν σήμερα (21/2) τόσο το σώμα τους, όσο και κυρίως το μυαλό τους, καθώς απόλαυσαν την δεύτερη μέρα του ρεπό. Ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ είχε και πάλι δουλειά. Πήρε απόφαση για το ματς στο οποίο ο Τάσος Μπακασέτας θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, από τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε το παιχνίδι της Κυριακής (26/2) με την Λάρισα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πιθανότατα διότι ακολουθούν δυο εκτός έδρας ματς αλλά και ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πάντως αυτή η επιλογή του Χιμένεθ, ενδεχομένως φανερώνει πως τα νέα από τον Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι, είναι μάλλον καλά. Πάντως ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, θα έχει ο Ισπανός τεχνικός αύριο (22/2), όταν και οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στα Σπάτα και στις προπονήσεις.

Όπως άλλωστε εκκρεμεί να διαπιστώσει ο Χιμένεθ και την πορεία της αποθεραπείας του Ροντρίγκο Γκάλο, από το πρόβλημα στο πόδι, το οποίο άφησε τον Βραζιλιάνο μπακ εκτός του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ