ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Λιβάγια, Οικονόμου στην Κρήτη

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Λιβάγια και χωρίς τον Οικονόμου, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (29/9 - 20.30) ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Για μια ακόμα φορά στην φετινή σεζόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί πρόβλημα της τελευταίας στιγμής πριν από παιχνίδι. Ο Μάρκο Λιβάγια έχει αισθανθεί ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.

Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως δεν θα πρέπει να πιεστεί προκειμένου να μην εξελιχθεί σε τραυματισμό. Γι αυτό και ο Κροάτης επιθετικός, παρόλο που είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει ούτε στο ματς με την Μπενφίκα, αποκλείστηκε από την αποστολή για το αυριανό (29/9 - 20.30) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Επίσης στην Αθήνα θα μείνει και ο Μάριος Οικονόμου. Στην περίπτωση του διεθνή στόπερ, η απόφαση του Ουζουνίδη έχει να κάνει με ξεκούραση και προφύλαξη του παίκτη και όχι με τραυματισμό. Αυτό σημαίνει πως δεδομένα πλέον, επιστρέφει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην βασική ενδεκάδα και στο κέντρο της άμυνας. Φυσικά εκτός αποστολής έμειναν και ο Άλεφ και ο Μπογέ και ο Γιαννιώτας.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξιδεύει απόψε (28/9) για την Κρήτη: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Πόνσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ