ΑΕΚ

Χωρίς Λιβάγια κόντρα σε ΑΕΛ και... Παναθηναϊκό

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, απ' την οποία απουσιάζουν οι Αντρέ Σιμόες, Μάρκο Λιβάγια και Γιώργος Γιακουμάκης, ενώ αντίθετα κανονικά το παρών δίνει ο Σέρχιο Αραούχο.

Έτσι κι αλλιώς το απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ μετά και το ματς με τον Ατρόμητο, είχε γίνει τεράστιο. Κι ως εκ τούτου η ΑΕΚ ταξιδεύει με πολλές απουσίες στην Λάρισα για το αυριανό (1/3) ματς κυπέλλου. Ο Χιμένεθ δεν πήρε ούτε τους Σιμόες, Γιακουμάκη, Μοράν, Κονέ και Τσόσιτς που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, αλλά ούτε και τον Μάρκο Λιβάγια για να τον ξεκουράσει.

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός, αποφάσισε πως ο Κροάτης φορ, θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών, λόγω των επτά καρτών, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο ματς με τον Πλατανιά. Ο λόγος γι αυτή την επιλογή του Χιμένεθ, είναι πως δεν ήθελε να χάσει τον Λιβάγια ούτε από το ματς της Τούμπας, ούτε απ' αυτό με τον Πανιώνιο την Κυριακή (4/3)

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μασούντ, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο, Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Χωρίς Λιβάγια κόντρα σε ΑΕΛ και... Παναθηναϊκό

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ