ΑΕΚ

Χωρίς Γιακουμάκη με Μπριζ η ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΝΕΙ ΣΑΧΝΙΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γιακουμάκης EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ άφησε εκτός λίστα για τα δυο ματς με τη Μπριζ τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Διαβάστε ποιοι ποδοσφαιριστές συγκροτούν την αποστολή.

Δεν έχει κάνει ακόμα ο Γιώργος Γιακουμάκης τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο θα φανεί ο βαθμός της θλάσης αλλά και το μέγεθος της ζημιάς. Αυτό θα γίνει αύριο (8/8). Όμως προφανώς υπάρχει ανησυχία, πως το διάστημα της απουσίας του νεαρού επιθετικού, θα ξεπερνά τις δυο εβδομάδες.

Και γι' αυτό και έμεινε εκτός της λίστας για τα δυο ματς με την Μπριζ στις 17 και 24 Αυγούστου. Βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα μιας αλλαγής, 48 ώρες πριν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, με τα τωρινά δεδομένα, ο Γιακουμάκης χάνει τις δυο μάχες της ΑΕΚ για τα play off του Europa League. Την θέση του νεαρού φορ, παίρνει ο Τάσος Μπακασέτας, που ήταν απών από τα δυο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Κάτι που σημαίνει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός, θα προλάβει να είναι έτοιμος, τουλάχιστον για την ρεβάνς της Αθήνας.

Αναλυτικά η 25άδα που δηλώθηκε για τα ματς με την Μπριζ: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Κλωναρίδης, Βλαχομήτρος, Αλμέιδα, Λιβάγια Μπακασέτας.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ