ΑΕΚ

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ, πολλές δοκιμές

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ, πολλές δοκιμές
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μανωλάς έκανε σήμερα (22/10) την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. Και συνάμα αυτή ήταν η προτελευταία προπόνηση πριν το ματς του Σαββάτου (24/10) με τον Ηρακλή. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή, πολλές δοκιμές.

Ο Στέλιος Μανωλάς έκανε σήμερα (22/10) την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. Και συνάμα αυτή ήταν η προτελευταία προπόνηση πριν το ματς του Σαββάτου (24/10) με τον Ηρακλή. Επομένως έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για τον Μανωλά, να δουλέψει σε διαφορετικά συστήματα και να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές.

Εξάλλου, το πιθανότερο είναι πως δεν ήταν και αυτή πρόθεση του. Γι αυτό και στην επιλογή της αποστολής για το ματς με τον Ηρακλή, δεν έκανε καμία έκπληξη. Είναι ακριβώς η ίδια, μ’ αυτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ο Μανωλάς να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα. Και αυτό διότι στη σημερινή προπόνηση, δοκίμασε και την ενδεκάδα που έπαιξε στο Καραϊσκάκη, αλλά και ένα σχήμα με τους Βάργκας, Μάνταλο και Μπουονανότε στην ίδια ομάδα, αλλά με διαφορετικό σύστημα. Ο Μπουονανότε με τον Μάνταλο έπαιζαν εσωτερικοί χαφ μπροστά από τον "κόφτη" Γιόχανσον και ο Βάργκας και ο Μπαρμπόσα στα δυο άκρα ως εξτρέμ, με τον Αραβίδη στην κορυφή.

Η καινοτομία που έγινε, σε σχέση με την εποχή «Δέλλα», είναι στο πρόγραμμα. Η αυριανή τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 16.30 και όχι στις 12.30, όπως συνηθιζόταν μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μανωλάς για το ματς με τον Ηρακλή: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ