ΑΕΚ

Χωρίς διεθνείς και Αλμέιδα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Αλμέιδα EUROKINISSI SPORTS

Με απουσίες ξεκινά αύριο (26/6) η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με τις ιατρικές εξετάσεις. Χωρίς διεθνείς και Αλμέιδα πραγματοποιείται η πρώτη συγκέντρωση της Ένωσης.

Το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, είναι για αύριο (26/6). Όχι για προπόνηση, αλλά για τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, για πρώτη φορά οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάνε στα Σπάτα την Τρίτη (27/6) το απόγευμα.

Πάντως απ' αυτό το ξεκίνημα, θα απουσιάζουν οι πέντε διεθνείς της ΑΕΚ, αλλά και ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Τάσος Μπακασέτας, ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο Ογκιέν Βράνιες και ο Κώστας Γαλανόπουλος, είχαν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες, μέχρι και περίπου τα μέσα του Ιούνη.

Ως εκ τούτου, πήραν επιπλέον μέρες άδειας και θα "πετάξουν" μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ για το Κίελτσε. Επίσης, κατευθείαν στην Πολωνία θα πάει και ο Αλμέιδα, που κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, θα συνεχίσει την θεραπεία του για την θλάση και θα ενσωματωθεί με την ομάδα στην Πολωνία στις 2 Ιουλίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ