ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στάθηκε στους παράγοντες που έφεραν την ήττα με 3-2 απ' τον Παναθηναϊκό, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους "πρασίνους", ενώ αναφέρθηκε στην απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ να μην τον ξεκινήσει βασικό.

Η ΑΕΚ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 απ' τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο MVP της Ένωσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA κι ανέλυσε τα αίτια της ήττας, "έπλεξε" το εγκώμιο των "πρασίνων", ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ να μην τον ξεκινήσει βασικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός: "Δεν έγινε τίποτα στην προπόνηση, ήταν καθαρά θέμα του προπονητή. Ο κ. Χιμένεθ ήταν ανάμεσα σε εμένα και τον Πατίτο. Πήρε μία απόφαση και καλά έκανε και την στήριξε".

Για το κακό πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ: "Έλεγα πως αυτό το παιχνίδι θα ένα απ' τα καλύτερα που θα γίνουν φέτος στην Ελλάδα. Θα ήθελα να σταθώ στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, κι όχι τόσο στη δική μας. Έβλεπα ένα Παναθηναϊκό που θα μπορούσε να τελειώσει απ' το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και να χάνει πολλές ευκαιρίες. Πραγματικά, είχα πολύ καιρό να δω τέτοια ομάδα".

Για το την πίεση του Παναθηναϊκού: "Όχι, ήμασταν προετοιμασμένοι. Απλά κάποιες φορές μπορεί να μην βρεθείς σε καλή ημέρα. Δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Είχαμε σχέδιο, είχαμε πλάνο. Δεν νομίζω πως έγινε κάτι κακό. Απλά δεν μας βγήκε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο".

Για την εμφάνισή του: "Νομίζω πως είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, σωματικά. Είμαι καλύτερα απ' ό,τι όταν ήμουν 22-23 ετών. Πλέον, γνωρίζω το κορμί μου και μέχρι πού να πιέσω".

Για τη φάση που έδωσε πάσα στον Πέκχαρτ αντί να σουτάρει: "Ίσως να έκανα λάθος, γιατί δεν ήθελα να το... παρατραβήξω. Ένα στοιχείο που, κανονικά, δεν το έχω. Εμένα με χαρακτηρίζει το θράσος μου πάνω στο παιχνίδι, Αν το σκεφτώ με κρύο αίμα, νομίζω πως ήθελα να το σιγουρέψω".

Για την απόφαση να μην πανηγυρίσει το γκολ: "Ξέρετε γιατί, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Έχω παίξει 4,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και πήρα πολλά τόσο απ' την ομάδα όσο κι απ' τους φιλάθλους. Η κίνηση των φιλάθλων στο πρώτο παιχνίδι με χαροποίησε πολύ".

Για το γεγονός πως ζητάει διαρκώς την μπάλα: "Αν ήταν στο χέρι μου, μπορεί να την έπαιρνα κι απ' τον τερματοφύλακα (σ.σ γέλια) . Μ' αρέσουν οι ευθύνες. Προτιμώ να κάνω το λάθος εγώ, παρά το συμπαίκτης μου. Και το έχω πληρώσει παλαιότερα. Μπορεί στο παρελθόν να θύμωνα αν δεν με ξεκινούσε βασικό ο προπονητής μου, αλλά πλέον δεν το σκέφτομαι. Η Ιταλία μού έκανε πολύ καλό".

Για την εικόνα του αγώνα: "Σήμερα το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο κι ο τρόπος που το αντιμετώπισαν οι δύο ομάδες ήταν ευρωπαϊκού επιπέδου".

Για το αν είναι χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ φέτος: "Το έχω ξαναπεί. Ίσως να το πληρώσαμε κι αυτό στο παιχνίδι. Σήμερα θέλαμε επειγόντως τη νίκη. Με το 2-2 δεν μπορεί να μας πει κανείς τίποτα. Αν ήμασταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση, θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα το 2-2".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ