ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Το γκολ του Αραούχο ήταν καλύτερο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο Χριστοδουλόπουλος να άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά παραδέχθηκε πως το γκολ του Αραούχο ήταν καλύτερο. Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για το τέρμα που πέτυχε στο "Καραϊσκάκης".

Οι τελευταίες μέρες είναι σχεδόν… ονειρεμένες για ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ, μετά από τις δυο νίκες επί του Ολυμπιακού. Πολύ περισσότερο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής πριν το ματς στο Καραϊσκάκη, αλλά σκόραρε και την προηγούμενη Τετάρτη (07/02) στο ντέρμπι του Κυπέλλου.

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ πήρε την… πάσα από τον Νίκο Λυμπερόπουλο που είπε ότι περιμένει απ’ αυτόν ακόμα περισσότερα και υποσχέθηκε ακόμα καλύτερα πράγματα, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως το γκολ του Αραούχο στο ντέρμπι αξίζει περισσότερο το βραβείο από το δικό του τέρμα.

"Τα βραβεία τα δίνει ο κόσμος. Του αρέσει επομένως αυτό που βλέπει. Αρέσει και σε εμάς. Αυτή η αγάπη του κόσμου, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε".

Για το αν το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν για βραβείο: "Του Αραούχο ήταν καλύτερο".

"ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ"

04/02/2018 Olympiacos Vs AEK, Superleague season 2017-18 in Karaiskaki Stadium in Piraeus, Greece

Photo by Georgia Panagopoulou / Tourette photography
04/02/2018 Olympiacos Vs AEK, Superleague season 2017-18 in Karaiskaki Stadium in Piraeus, Greece Photo by Georgia Panagopoulou / Tourette photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δυο βραβεία, πήγαν και στα χέρια του Γιώργου Γιακουμάκη, για τα κατορθώματα του στο ντέρμπι πρωταθλήματος της προηγούμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, παραδέχθηκε πως αυτό που έγινε στο Φάληρο, ξεπέρασε ακόμα και όσα ονειρευόταν για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τα κιτρινόμαυρα, ενώ έστειλε και μήνυμα… προσγείωσης, ενόψει Αστέρα.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που συνεχίζει σε τρεις διοργανώσεις. Είναι πρόβλημα;

"Μπορεί να είναι πρόβλημα ως προς την κούραση. Αλλά οι κόποι σου ανταμείβονται. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη, αλλά και να κάνουμε το νταμπλ στην Ελλάδα".

Θα προτιμούσες να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια ή να παίξεις στο εξωτερικό;

"Το όνειρο κάθε Έλληνα είναι να πάω στο εξωτερικό. Όμως έχω δεθεί με την ΑΕΚ, θέλω να κατακτήσω τίτλους και μετά ό,τι ήθελε προκύψει".

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: "Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε την γκέλα στον πρώτο γύρο. Το μόνο που μας νοιάζει, είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Και θα κάνουμε τα πάντα".

Σ’ ενοχλεί ο μικρός χρόνος συμμετοχής;

"Σίγουρα θα ήθελα να παίζω περισσότερο. Θα το καταφέρω με την πάροδο του χρόνου. Αλλά όταν μπαίνω αλλαγή, πάντα προσπαθώ να βοηθήσω. Σίγουρα αυτό βαραίνει, αλλά τα πόδια λύνονται και στη συνέχεια θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο".

Είναι ιδανικό να πετυχαίνεις το πρώτο γκολ στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό

"Από την στιγμή που υπέγραψα, τα όνειρα ήταν αμέτρητα. Ένα απ’ αυτά ήταν να σκοράρω στα ντέρμπι . Αλλά δεν είχαν καν ονειρευτεί να γίνει αυτό που έγινε. Ήταν κάτι φανταστικό. Μακάρι να έρθουν και άλλα τέτοια γκολ. Το γκολ στον επιθετικό είναι μόνο ψυχολογία. Και αφού έγινε η αρχή, θα συνεχίσω. Η καλύτερη στιγμή πριν το γκολ, ήταν η υπογραφή στην ΑΕΚ".

Πόσο εύκολο είναι να συγκεντρωθεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο ματς, μετά από δυο νίκες σε ντέρμπι;

"Είναι δύσκολο η αλήθεια είναι. Μετά από δυο μεγάλες επιτυχίες, συνήθως μένεις εκεί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε όμως στο ματς με τον Αστέρα, διότι αν κάτι πάει στραβά, θα έχει πάει στράφι αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ