ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Τέτοια ματς σου δίνουν το κάτι παραπάνω"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στάθηκε στη σημασία της νίκης κόντρα στη Λαμία, απάντησε αν υπήρχε κούραση λόγω του ευρωπαϊκού ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στο Περιστέρι χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ένα πέναλτι που προκάλεσε συζητήσεις, αφού ο Μάρκο Λιβάγια πέφτει εκτός περιοχής.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο "χρυσός" σκόρερ της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στη σημασία της νίκης, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ απάντησε αν υπήρξε κούραση λόγω Ευρώπης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα την παθητική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλαμε και δεν προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σου τρώνε ενέργεια και πρέπει να μπεις δυνατός και συγκεντρωμένος. Αυτά τα μικρά εκτός έδρας παιχνίδια σου δίνουν βαθμούς και το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα".

Για το βλέμμα του... τρελού που είπε ο Χιμένεθ ότι είχε: "Στην Κροατία έβλεπα γύρω μου και έλεγα 'τώρα είναι η στιγμή'. Από τότε που γύρισα ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Ζω γι’ αυτό. Με στηρίζει η οικογένειά μου και το χαίρομαι".

Για το πόσο έχει αλλάξει: "Όταν είσαι έξω, ζεις διαφορετικά τα πράγματα. Στεναχωρέθηκα πολύ την τελευταία μου χρονιά στη Σαμπντόρια. Ίσως θέλω να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Ότι έρχεται καταπάνω μου, το αποκρούω".

Για το "βήμα – βήμα" της ΑΕΚ και αν της λείπει κάτι για τον τίτλο: "Αυτή τη στιγμή θα μείνω σε ένα πράγμα που είδα στο γήπεδο: έχουμε και τον ενθουσιασμό. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πάντα. Και ομαδικά και ατομικά. Όσο πιο πολύ κερδίζουμε αποκτάμε αυτοπεποίθηση και έρχεται ο κόσμος, που ήταν σημερα μαζί μας. Δεν ξέρω τι μας λείπει. Το μυστικό είναι ο ενθουσιασμός και σε αυτό το κλαμπ υπάρχει υγεία και αυτό βγαίνει".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Μπροστά μας έχουμε το Κύπελλο. Θα είναι πολύ σημαντικό που τον αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας και όντας πάνω δυο βαθμούς. Σήμερα αυτό που έγινε ήταν πάνω από μια νίκη. Θα έχουμε και πολύ κόσμο. Και ο κόσμος και εμείς ζούμε για τα μεγάλα ματς. Θα είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά δε νομίζω να κρίνει κάτι. Είναι νωρίς. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ακόμα και αν κερδίσουμε θα έχουμε αβαντάζ, αλλά δε θα κρίνει κάτι. Είναι σημαντικό όμως το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία. Μπορεί να το δώσει χρόνο σε άλλα παιδιά ο προπονητής, μπορεί να το δει κυνικά. Παίζει κι αυτό ρόλο".

Για το αν υπήρχε κούραση απ' την Ευρώπη: "Σίγουρα. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη δεν είναι όπως στην Ελλάδα. Θες τρεξίματα πολύ. Στα ελληνικά δεδομένα μπορεί να είναι ανώμαλη η προσγείωση".

Για το ντέρμπι και μετά που η ΑΕΚ παίζει με την Αούστρια: "Επικίνδυνο θα είναι το παιχνίδι μετά τον Ολυμπιακό και την Αούστρια".

Απ' την πλευρά του, ο Μάρκο Λιβάγια, τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς όμως πήραμε τη νίκη. Την κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε. Πλέον κοιτάμε το ματς του Κυπέλλου και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να το κερδίσουμε και αυτό και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για τη συνεργασία με τον Αραούχο: "Γνωρίζουμε καλά ο ένος το παιχνίδι του άλλου. Εκείνος μου έκανε την πάσα στην φάση που κέρδισα το πέναλτι. Σύντομα θα βρει και τον πραγματικό εαυτό του και θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ