ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Η διαφορά στην ΑΕΚ είναι η συνέχεια και η συνέπεια"

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά τόνισε πως η ΑΕΚ έχει επηρεαστεί αρκετά από τις διακοπές και υποστήριξε πως είναι στο χέρι των "κιτρινόμαυρων" να τελειώσουν θετικά τη σεζόν.

Με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου η ΑΕΚ επικράτησε του Πλατανιά με 1-0 και έφτασε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 χρόνια.

Ο διεθνής επιθετικός μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της "NOVA" υποστήριξε πως οι παίκτες των "κιτρινόμαυρων" έχουν επηρεαστεί από τις πολλές διακοπές αλλά σημείωσε πως είναι στο χέρι τους εκτός του πρωταθλήματος να φτάσουν και στη κατάκτηση του Κυπέλλου κλείνοντας πολύ θετικά τη σεζόν.

Ο Λάζαρος είπε χαρακτηριστικά:

"Μας έχουν επηρεάσει οι διακοπές που υπήρχαν, λόγω Πάσχα και των άλλων συμβάντων που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν είχε καθόλου ρυθμό το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε, ο Πλατανιάς αμυνόταν κάτω από το κέντρο, παρασυρθήκαμε στον ρυθμό του, ευτυχώς μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι.

Πάντα έκανα καλά παιχνίδια στην καριέρα μου, η διαφορά σε αυτή τη διετία στην ΑΕΚ είναι η συνέπεια και η συνέχεια που υπάρχει.

Όλα εξαρτώνται από εμάς για να τελειώσει καλά η χρονιά, σεμνά και ταπεινά όπως όλη την σεζόν, να κάνουμε κάτι μοναδικό. Απομένουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και ο ημιτελικός του Κυπέλλου. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε σίγουρα και τον τελικό, όλα θα πάνε καλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει".

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ"

Από την πλευρά του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θέλησε να αφιερώσει τη νίκη στον Πάρη Μπάμπη που έπαθε ρήξη χιαστών αλλά και στον Έλληνα πιλότο που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Όσο για το πρωτάθλημα και το ματς με τον Πλατανιά ο Λαμπρόπουλος υποστήριξε πως αν έρθει ο τίτλος μετά από 24χρονια κανείς δεν θα θυμάται κάποια παιχνίδια.

"Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Πάρη Μπάμπη που είναι συμπαίκτης μας, όλοι οι ΑΕΚτζήδες του την αφιερώνουμε, όπως και στον πιλότο που έφυγε από τη ζωή. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά κλεισμένος πίσω, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, μπορούσαμε κι άλλα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγχωθήκαμε, αλλά πιστεύω πως έχουμε δικαίωμα να μην είμαστε τόσο καλοί σε ένα παιχνίδι, αλλά να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος.

Αν πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια δεν χρειάζεται να θυμόμαστε παιχνίδια! Αυτό είναι το πιο γλυκό απ' όλα για όλους. Στην αρχή το σκεφτόμουν λίγο ότι τραυματίστηκα σε αυτό το γήπεδο, πέρασε ένας χρόνος.

Το κυνήγησα το γκολ για έναν προσωπικό μου λόγο, δεν μπόρεσα. Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Μας λοιδωρούσαν, πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να είμαστε σε τρεις διοργανώσεις, αλλά έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ