ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Μην μας στερείτε την παρουσία σας"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ για τις τιμωρίες και είπε πως περιμένει από τον κόσμο να είναι λίγο πιο προσεκτικός, ώστε να βρίσκεται πάντα στο πλάι της ομάδας. Τι ανέφερε για την κλήση στην Εθνική ομάδα.

Η σχέση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον κόσμο της ΑΕΚ, είναι ιδιαίτερη. Άλλωστε έφτασε να πανηγυρίσει ακόμα και στα κάγκελα, μαζί με τους οπαδούς της Ένωσης. Μετά την "καμπάνα" των δυο αγωνιστικών, ο Λάζαρος παραλαμβάνοντας τα βραβεία που πήρε για την εμφάνιση του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μιλώντας στην κάμερα της Nova, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

"Θέλω να πω κάτι στον κόσμο. Θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων. Σε αυτό που έγινε με τον ΟΣΦΠ και με την Αούστρια, έχει μεγάλο μερίδιο ο κόσμος. Έχει δείξει τρομερή ωριμότητα και δίναμε το παραπάνω εμείς στο γήπεδο. Υπάρχει μια τιμωρία, σε αυτή την ομάδα πρέπει να είμαστε μια γροθιά, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί οι φιλαθλοι μας, να μην μας στερήσουν την παρουσία τους, είναι σημαντικό να είναι μαζί μας. Και 'γω θα ήθελα να μείνω για χρόνια στην ΑΕΚ, θα ήταν ιδανικό. Τι μεγαλύτερο κέρδος είναι πως ο κόσμος μιλάει για την ομάδα. Η ΑΕΚ γίνεται όλο και πιο καλή, όλο και πιο δυνατή και φτιάχνει πράγματα που αρμόζουν στην ιστορία της".

Για την Ευρώπη: "Σίγουρα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Στο ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να έχεις τη νίκη σίγουρη. Είχαμε ένα αβαντάζ, είναι έτσι τα ματς όμως στην Ευρώπη που δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν. Το σημαντικό είναι η αντίδραση που βγάλαμε. Αυτό που μας μένει είναι λίγο η απογοήτευση, λίγο χρόνο ακόμα για να ολοκληρώναμε την ανατροπή".

Για τις 23 τελικές με την Αούστρια: "Οι 23 τελικές μπορούν να πουν πολλά. Είναι ένα πολύ σημαντικό νούμερο και είναι πολύ σημαντικό που δημιουργούμε συνέχεια, θα ήταν πιο ανησυχητικό αν δεν δημιουργούσαμε".

Για το ματς με τον Αστέρα: "Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμαστε από δύο παιχνίδια που θέλανε μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο γιατί ξοδέψαμε ενέργεια σωματική και πνευματική. Είναι σημαντική η διακοπή γιατί λέμε άλλο ένα.... Η κούραση είναι ντεζαβαντάζ που μπορεί να υπάρξει. Μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό όμως πρέπει να είναι έξυπνη".

Για την κλήση στην Εθνική: "Αισθάνομαι ότι οι κόποι μου δικαιώθηκαν, το περίμενα, είναι μεγάλο ζήτημα η εθνική για έναν παίκτη. Με πονούσε λίγο που έλειπα τόσο καιρό. Χρωστάω πολλά σε αυτή την ομάδα (την ΑΕΚ), χρωστάω στους συμπαίκτες μου και ένα μερίδιο ανήκει και σε αυτούς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ