ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Έπος για την ΑΕΚ η νίκη, πρέπει να μοιράζεται σε DVD"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό πως καμία ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει εμφάνιση ανάλογη με αυτή της ομάδας του το τελευταίο μισάωρο.

Έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και μετά είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" και τόνισε πως η νίκη της ΑΕΚ και η ανατροπή ήταν ένα πραγματικό έπος.

Ένα ματς που πρέπει να μοιράζεται σε "DVD" όπως χαρακτηριστικά είπε ο Έλληνας μέσος ο οποίος στη διάρκεια της συνέντευξης του εξαπέλυσε φοβερές ατάκες.

"Πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ένα έπος ποδοσφαιρικό για την ΑΕΚ. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, ήταν ένα από τα καλύτερα ντέρμπι της 20ετίας. Είχα πει πέρυσι ότι δεν είχα δει καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα από τον Παναθηναϊκό του πρώτου ημιχρόνου στην ήττα με 3-2. Τώρα λέω ότι δεν υπάρχει ομάδα που να έχει κάνει αυτή την εμφάνιση που έχει κάνει η ΑΕΚ σήμερα. Τώρα σεμνά και ταπεινά για το ματς της Πέμπτης και της Κυριακής".

Η ΑΕΚ παίζει 12 λεπτά σούπερ και μετά έπεσε. Πώς βγήκατε τόσο δυνατά και το πιστέψατε δεχόμενοι και γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου;
"Το θέλαμε πολύ. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Έχουμε κάτι φέτος, τον ενθουσιασμό που δεν μας άφησε να πούμε πως θα το γυρίσουμε. Και στο 2-0 το πιστεύαμε. Δεν είναι ντροπή να πούμε 'τουλάχιστον να μην χάσουμε'. Η ψυχή που καταθέσαμε μας έκανε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να είμαστε νικητές σε μια μεγάλη βραδιά. Αυτή η νίκη είναι έπος. Είναι να βγει σε DVD και να μοιράζεται".

"Λάθος μου που δεν χτύπαγα με τόση συνέπεια τα φάουλ"

Στη συνέχεια στάθηκε στην παρουσία του στην κάμερα της "NOVA" και λόγω του Βασίλη Τσάρτα λέγοντας:

"Εγώ θέλω να έρχομαι να σας μιλάω όταν είναι μαζί σας ο Βασίλης Τσάρτας, τον θεωρώ φίλο μου, άλλο αν μερικές φορές δεν κάνω ό,τι μου λέει. Ήταν άλλο χτύπημα αυτό. Την βαλβίδα την είδες Βασίλη;".

Πώς το έκανες αυτό στον Καπίνο που δεν μπορούσε να κάνει κάτι;
"Οι παίκτες έχουν ανακαλύψει τα χτυπήματα που κάνουν τη μπάλα να πάει εκεί και αν σου βγει δεν έχει κανένα περιθώριο ο τερματοφύλακας. Το είχα, αλλά ίσως είναι λάθος δικό μου που δεν χτύπαγα με τόση συνέπεια φάουλ. Και εμείς έχουμε αρχίσει και βάζουμε γκολ με στημένα πολλά. Ακόμα και στην Ριέκα το πρώτο γκολ μπήκε μετά από φάση που έχουμε δουλέψει".

"Στάζει μέλι το πλασέ του Οφόε"

Στο πρώτο γκολ τι έχεις κάνει και είναι το χτύπημα τόσο δύσκολο για τον Καπίνο;
"Προσπαθώ να την κατεβάσω με το φάλτσο αλλά δεν έχω εικόνα τι έχει γίνει. Δεν το έπιασα στο 100% αλλά καμία φορά αν σουτάρεις προς την εστία μπορεί να μπει. Όπως βλέπω όλα τα γκολ είναι φανταστικά και στο γκολ του Οφόε στάζει μέλι το πλασέ, σαν του Τσιάρτα".

Τα κοντινά πλάγια άουτ δεν βλέπουμε από τις ελληνικές ομάδες να τα εκμεταλλεύονται όπως έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο γκολ;
"Είναι δύσκολο για μια ομάδα που επιτίθεται να βρει χώρο στο πλάγιο άουτ. Εμείς κάναμε μεγάλο λάθος σε εκείνη τη φάση, το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός"

Τι είπατε μεταξύ σας στην διακοπή του ματς;
"Φτάνει να χαϊδεύουμε τ' αυτιά. Οι ελληνικές ομάδες έχουν πλέον τρομερή ποιότητα, όποιος δεν θέλει να δει ποδόσφαιρο ας μην έρχεται. Ήταν σαν ταιμ άουτ για εμάς. Είπαμε να κοιτάξουμε τα θετικά, ας τα δώσουμε όλα. Ότι το ματς γυρνάει και αν δεν γυρίσει, τουλάχιστον δεν χάνουμε".

"Αν θέλει η ΑΕΚ, θα ανανεώσω σε δέκα δευτερόλεπτα"

Να μιλήσουμε λίγο και για σένα το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο σου, τι θα γίνει;
"Υπάρχει μια οψιόν για συν ένα, απλά θα πω ένα πράγμα τελείως ωμά. Αν η ΑΕΚ θέλει, νομίζω το δικό μου το θέμα θα τελειώσει σε δέκα δευτερόλεπτα".

Μετά το 2-2 είπες στον προπονητή σου να μη σε βγάλει γιατί θα βάλεις τρίτο γκολ;
"Ήθελε να μου μιλήσει και δεν ήθελα να χάσω την συγκέντρωση μου".

Η ταχύτητα στο φάουλ είναι 100χλμ και η απόσταση 31 μέτρα;
"Μην τα λες τώρα θα φάμε καμία κλήση".

"Μου έστειλε ο μεγάλος Καραγκούνης ότι θα το γυρίσουμε"

Μήπως είδες μετά το τέλος του αγώνα κλήση από τον Σκίμπε;
"'Όχι δεν το άνοιξα το κινητό, το είδα στη διακοπή άλλος ένας μεγάλος, ο Γιώργος Καραγκούνης, μου είχε στείλει και έγραφε 'θα το γυρίσετε'".

Θες να επιστρέψεις στην Εθνική;
"Ναι θέλω να παίξω και για την χώρα μου. Δεν είναι όλα μέλι γάλα, σίγουρα έχω αδικηθεί, υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο".

Φοβάσαι μήπως αυτό το αποτέλεσμα σας επηρεάσει ενόψει Πέμπτης και το παιχνίδι με την Αούστρια; "Μπορεί και να γίνει απ΄αύριο θα τα δούμε όλα. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή. Έχουμε μπει σε έναν αγωνιστικό Γολγοθά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ