ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE  (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής που έφτασε στο Europa League, αλλά και για την απουσία του από τις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε. Τι ανέφερε με τη σειρά του ο Γαλανόπουλος.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στη "Nova" για το τι χρειάστηκε η ΑΕΚ για να φτάσει από τη Γ' Εθνική στους ομίλους του Europa League, ενώ τόνισε ότι περίμενε περισσότερα από τον εαυτό του.

Μίλησε, δε, για την απουσία του ακόμα μία φορά από τις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για την Εθνική Ελλάδας.

"Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου, περίμενα να κάνω περισσότερα πράγματα, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους. Αυτή η ομάδα πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στη Β' και στη Γ' Εθνική, ας μην γελιόμαστε. Υπήρχε βιοποριστικό πρόβλημα στον σύλλογο, στη συνέχεια ήρθαν κάποια παιδιά που έφεραν την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, ενώ η διοίκηση τους πλαισίωσε και με κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό εαυτό τους".

"Δεν γίνεται να κάνουμε τα πάντα από τη μία ημέρα στην άλλη. Η ΑΕΚ πήρε το κύπελλο τη σεζόν που ανέβηκε, πέρυσι παίξαμε ξανά στον τελικό, είχαμε την ευκαιρία για τους ομίλους του Champions League και τελικά συνεχίζουμε στο Europa League. Δεν γίνονται όλα με τη μία, σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε όμως να πετύχουμε πολλά".

Δεν μου προκάλεσε εντύπωση η μη κλήση στην Εθνική. Εδώ και έναν χρόνο είμαι έξω από τις επιλογές του προπονητή. Δεν μπορώ να πω κάτι για το μέλλον, αυτό που ξέρω είναι ότι ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Σε άλλα βγάζω το 100% μου, σε άλλα κάτι λιγότερο, αλλά αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι έχω μεγάλη χαρά μέσα στο γήπεδο κι αν μπορώ να τη δώσω πίσω, είτε μέσα από την ΑΕΚ είτε μέσα από την Εθνική, θα νιώθω πολύ όμορφα".

Γαλανόπουλος: "Ήμασταν όλοι μία γροθιά"

Ο Κώστας Γαλανόπουλος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

"Σήμερα ήμασταν όλοι μία γροθιά, το θέλαμε περισσότερο και το δείξαμε μέχρι το 90'. Δεν περιμέναμε να είναι το σκορ 2-0, χωρίς βέβαια να είναι κάτι απίθανο. Στη συνέχεια θέλαμε ένα τρίτο γκολ για να κλειδώσουμε το παιχνίδι και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας κάνοντας τον αγώνα γιορτή".

"Για τους περισσότερους παίκτες είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Πρέπει να χαρούμε τη διοργάνωση και να χαρούμε όσο περισσότερο μπορούμε στη συμμετοχή μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ