ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος απ' την απόδοσή του, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα playoffs, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο εκ των πρωταγωνιστών της Ένωσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, τόνισε πως, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, δεν έμεινε ευχαριστημένος απ' την απόδοσή του, en;v δεν θέλησε να χαρακτηρίσει ως ρεβάνς λόγω του χαμένου τελικού, τη νίκη της ομάδας του επί του "Δικεφάλου του Βορρά".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Ο στόχος μας είναι τώρα να ζευγαρώσουμε τις νίκες στο επόμενο παιχνίδι, πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη, δείξαμε τη σωστή αντίδραση μέσα στην Τούμπα. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τώρα πρέπει να νικήσουμε και την Τετάρτη. Τα παιχνίδια της ΑΕΚ θα τα κρίνει η ημέρα που θα βρεθεί η ΑΕΚ, εξαρτάται από εμάς και μόνο. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου, έχασα 2-3 γκολ που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Όχι ότι κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αλλά ζοριστήκαμε λίγο στο τέλος, αν και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε εμφάνιση μεγάλης ομάδας.

Για το γεγονός πως δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Μανόλο Χιμένεθ: "Ο προπονητής ήταν απαιτητικός γιατί έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη, δεν χειροκροτούσε μόνο εμένα αλλά όλα τα παιδιά. Δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τον τελικό, ίσως η πίεση εκεί και οι συνθήκες, ας μην γελιόμαστε, να μην μας άφησαν να παίξουμε καλά. Βρήκαμε την πνευματική δύναμη που χρειαζόμαστε και ήρθαμε εδώ να δείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ. Κυριαρχήσαμε μέσα στην Τούμπα, μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα, και οι τρεις βαθμοί είναι δίκαιοι. Είδατε την αντίδρασή μας απόψε, κρίνετε εσείς αν ήταν ρεβάνς για τον τελικό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ