ΑΕΚ

Χρήστος Αλμπάνης: Ένας φαν της λογοτεχνίας στα ελληνικά γήπεδα!

Χρήστος Αλμπάνης: Ένας φαν της λογοτεχνίας στα ελληνικά γήπεδα!

Το Sport24.gr φέρνει στο φως την αγαπημένη συνήθεια του πιο "in" προσώπου της ΑΕΚ αυτής της εβδομάδας. Ο κουλτουριάρης Χρήστος Αλμπάνης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα βιβλία και δυσκολεύεται να επιλέξει το αγαπημένο του.

Ο Χρήστος Αλμπάνης αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι ότι είναι καλύτερο για την καριέρα του να πάει στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ για να καθιερωθεί και έκανε στην άκρη -όπως φημολογείται- το "φλερτ" των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ...Νότιγχαμ. Αλήθεια ή ψέματα, ίσως, να μην το μάθουμε και ποτέ.

Ειδικά, τώρα, ο περισσότερος κόσμος θέλει να μάθει για τον... ΑΕΚτζή Αλμπάνη ο οποίος στις τελευταίες του εμφανίσεις αποτελεί βάλσαμο για τους φίλους της Ένωσης που περιμένουν εδώ και χρόνια έναν καλό αριστερό εξτρέμ να δώσει ποιότητα και αέρα στην ομάδα τους.

Αν θα τα καταφέρει αγωνιστικά εξαρτάται από την απόδοσή του στο χορτάρι και από τον οργανισμό ΑΕΚ φυσικά, διότι εκείνοι που κάνουν κουμάντο θα καθορίσουν τι ρόλο θα δώσουν στον 24χρονο τη νέα σεζόν. Ο Χιμένεθ, πάντως, τον εμπιστεύεται και ο ίδιος ο παίκτης έχει ομολογήσει ότι με τον Ισπανό για συμβουλάτορα η αυτοπεποίθησή του ανεβαίνει.

Για τον Αλμπάνη στο γήπεδο θα έχετε ήδη διαβάσει πολλά και αν συνεχίσει έτσι θα γραφτούν άλλα τόσα. Για τον Αλμπάνη ως άνθρωπο, όμως, αλήθεια τι γνωρίζετε; Αναζητώντας μία πτυχή της καθημερινότητας αριστερού winger οι πληροφορίες έπεσαν μαζεμένες: " Παιδί μάλαμα", " ήρεμος άνθρωπος", " δουλευταράς", " δεν έχει κακία μέσα του" ήταν τα λόγια πρώην συμπαίκτη του στην έρευνα που πραγματοποίησε το Sport24.gr.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς γνωρίζει τον Αλμπάνη από την παρουσία του 24χρονου στην Βέρντερ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: " Σαν χαρακτήρας είναι πολύ καλός για το ποδόσφαιρο..."

Χρήστος Αλμπάνης: Ένας φαν της λογοτεχνίας στα ελληνικά γήπεδα!

Τα χέρια του Αλμπάνη κρατούν βιβλία, δεν δίνουν... μάχες στα social media

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

" Α! Γράψε ότι διαβάζει και πολλά βιβλία" μας είπε κάποιος άλλος που ρωτήσαμε και με την απάντησή του μας έδωσε το θέμα!Αυτό για τα βιβλία, πράγματι, είναι ιδιαίτερα "πιασάρικο", δεν το συναντάμε συχνά στα μέρη μας, ενώ οι ποδοσφαιριστές ομολογουμένως είναι παρεξηγημένα παιδιά στο στιλ: " Έχουν λεφτά, κάνουν ό,τι θέλουν..."

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ της Άρσεναλ, που έχει περισσότερα χρήματα από όλους τους παίκτες της Super League, αποκάλυψε κάποια στιγμή μετά τον μεγάλο τραυματισμό που πέρασε, ότι το διάβασμα τον βοήθησε να βγει από το σκοτάδι και ότι τους δύο μήνες που δεν μπορούσε να πατήσει πέρασαν από τα χέρια του βιβλία, τόσα που σε όλη του τη σχολική πορεία δεν είχε διαβάσει. Άλλο τρανό παράδειγμα περίπτωσης ποδοσφαιριστή "βιβλιοφάγου" είναι ο σούπερ σταρ Κακά που στα ταξίδια με Μίλαν και Εθνική Βραζιλίας τα είχε μόνιμη συντροφιά.

Για τον Χρήστο Αλμπάνη, μάθαμε, ότι η σχέση του με τα βιβλία κρατάει πολλά χρόνια, αλιεύσαμε μάλιστα και τι είδους του αρέσει να διαβάζει. Λογοτεχνικά μυθιστορήματα και κοινωνικά παρακαλώ. Και αν προσπαθήσει να βρει κανείς το αγαπημένο του, τότε θα πέσει σε... βουνό, διότι ο "κιτρινόμαυρος" λέγεται ότι δεν έχει καταλήξει γιατί κατονομάζοντας ένα θα υποβαθμίσει άλλα ισάξια, ίσως και καλύτερα.

Αυτός είναι λίγο πολύ ο ισορροπημένος, οπαδός της κουλτούρας και ευγενικός κατά γενική ομολογία, Χρήστος Αλμπάνης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ