ΑΕΚ

Χουλτ στο Sport24.gr: "Γευματίζω με την οικογένεια μου μέσω ίντερνετ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κλεισμένοι στα σπίτια τους είναι και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να αξιοποιήσουν το χρόνο τους όσο πιο δημιουργικά γίνεται με τις οικογένειές τους. Τι γίνεται όμως όταν είναι μόνοι τους;

Για πολλούς, οι τα έχουν όλα λυμένα. Αρκετά χρήματα στην άκρη ώστε να μην φοβούνται ιδιαίτερα την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει του κορονοϊού, όμορφα και λειτουργικά σπίτια για να περνούν όσο το δυνατόν πιο άνετα τις πολλές ελεύθερες ώρες τους, ένα δυνατό κλαμπ πίσω τους για να συνδράμει σε όσα ενδεχομένως χρειαστούν. Είναι αλήθεια ότι βάσει αυτής της εικόνας, οι επαγγελματίες αθλητές ισχυρών οργανισμών, είναι περισσότερο προνομιούχοι από άλλους.

Ωστόσο οι στιγμές μακριά από την οικογένεια, είναι το ίδιο δύσκολες για όλους, ειδικότερα για τους ξένους που είναι αναγκασμένοι να παραμείνουν στην Ελλάδα αν και πολύ θα ήθελαν να έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους, δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ΑΕΚ έλαβε τη σωστή απόφαση και η εντολή ήταν σαφής προς όλους: «Δεν το κουνάει κανείς από εδώ!». Για κάποιους είναι πιο εύκολο, έχοντας τις οικογένειές τους εδώ. Υπάρχουν κι άλλοι όμως που την περνούν μοναχικά!

Ο Νίκλας Χουλτ είναι πλέον μόνος του στην Αθήνα, καθώς η σύζυγος Ρεμπέκα και η κορούλα του Τσάντι, επέστρεψαν στη Σουηδία όταν ο φόβος του κορονοϊού κυρίευσε και την Ελλάδα. Οπότε οι νέες τεχνολογίες, είναι ο μοναδικός δυναμικός τρόπος για να έρθει σε επαφή μαζί τους: «Η οικογένειά μου είναι στην πατρίδα, οπότε αυτό που προσπαθώ να κάνω, όσο περισσότερο μπορώ, είναι να μιλάω μαζί τους μέσω του Face Time. Προσπαθώ να έχω όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται με την κόρη μου, κάποιες φορές γευματίζουμε μαζί από το ίντερνετ».

Από την τεχνολογία άλλωστε, καθορίζονται πλέον αρκετές από τις δραστηριότητες του Σουηδού αριστερού μπακ: «Ξοδεύω κάποιο χρόνο παίζοντας PS4 με τους φίλους μου, όταν και αυτοί είναι online, άλλες φορές συζητάμε ή κανονίζουμε να καθίσουμε όλοι μαζί για φαγητό». Κι όταν δεν έχει παρέα, «γυμνάζομαι πολύ είτε μέσα στο σπίτι, είτε στον κήπο μου».

Ρωτήσαμε τον Χουλτ και για το περίφημο πρόγραμμα εκγύμνασης μέσω Skype, το οποίο εφαρμόζεται ανά γκρουπ ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του Ιταλού γυμναστή, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο: «Είναι μια καλή ιδέα, γίνεται καλή προπόνηση και πάνω από όλα, είναι κάτι το οποίο σου δίνει κίνητρο να συνεχίζεις, σε κρατά σε εγρήγορση».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ