ΑΕΚ

Χουλτ: "Πρέπει να... πολεμήσω για να βρεθώ στην ενδεκάδα"

Ο ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε τόσο για τον βαθμό ετοιμότητάς του ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (11/02, 17:15), όσο και για την ατμόσφαιρα που έζησε στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκλας Χουλτ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (11/02, 17:15) κι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αφού ο Έλντερ Λόπες έμεινε εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο Σουηδός μπακ μίλησε στα κανάλια Novasports ενόψει του σημερινού παιχνιδιού με τους Αρκάδες, στάθηκε στον βαθμό ετοιμότητάς του, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που έζησε στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

"Ασθάνομαι καλά αφού προπονούμαι εδώ και 9-10 ημέρες μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι αυτό με κάνει όλο και πιο δυνατό. Πήραμε δύο πολύ μεγάλες νίκες την τελευταία εβδομάδα, την Κυριακή και την Τετάρτη και τώρα ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο την Κυριακή, αφού είμαι έτοιμος. Πέρασα έναν μήνα δίχως να κάνω τόσο καλή προπόνηση, αφού προπονούμουν μόνος μου κάποιες φορές και κάποιες άλλες με μια μικρότερη ομάδα της γενέτειράς μου.

Δεν είναι το ίδιο όταν έρχεσαι και προπονείσαι εδώ με μια καλή ομάδα, αλλά αισθάνομαι όλο και καλύτερα για να βοηθήσω την ομάδα την Κυριακή. Δεν θα είμαι 100% έτοιμος, αλλά είναι σημαντικό για μένα να πάρω παιχνίδια ώστε να φτάσω σ' αυτό το επίπεδο ετοιμότητας", τόνισε ο Χουλτ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που έζησε στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

"Όλη η ομάδα έζησε την ατμόσφαιρα στο στάδιο, ακόμα και την προηγούμενη μέρα όλοι μιλούσαν για το ντέρμπι. Το νιώθεις και θέλεις να βρεθείς στο γήπεδο για να βοηθήσεις την ομάδα, αλλά ακόμα κι αν δεν παίζεις, αν είσαι απλώς στον πάγκο ή στην εξέδρα το ζεις όλο αυτό λόγω των φιλάθλων. Μπορείς ακόμα και να 'αισθανθείς' αυτή την ατμόσφαιρα".

Σε ότι αφορά στον συναγωνισμό για μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Νίκλας Χουλτ υποστήριξε: "Όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ ήταν πάντα μια πολύ καλή ομάδα. Βλέπαμε ότι διαθέτει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και τώρα το βλέπω που ήρθα εδώ. Δεν είναι εύκολο να βρεθείς αμέσως στην αρχική ενδεκάδα, πρέπει να πολεμήσεις γι' αυτό κι έτσι θα έπρεπε να είναι απ' τη στιγμή που μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα. Ειδικά τώρα όμως που παίζουμε σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις δε θα χρειαστούν μόνο 11 παίκτες, αλλά θα χρειαστούν 18 ή και 20 παίκτες, αφού δεν είναι δυνατόν να παίξουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές σ' όλους τους αγώνες. Αυτό μας κάνει ακόμα πιο ισχυρούς και καλύτερους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ