ΑΕΚ

Χουλτ: "Ακόμη δεν ξέρω τι να πιστέψω"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Σουηδός αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του, "Aftonbladet", περιέγραψε το σοκ που ένιωσε στην Τούμπα για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εκτενείς είναι οι αναφορές σε όλον τον κόσμο για όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα, την Κυριακή (12/3) το βράδυ στο μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη να έχει θέση στις πρώτες σελίδες των ισπανικών εφημερίδων, "Marca" κι "ΑS".

Και στη Σουηδία, πατρίδα των "κιτρινόμαυρων" Νίκλας Χουλτ, Άστριτ Αϊντάρερβιτς και Γιάκομπ Γιόχανσον, υπάρχουν αναφορές. Η "Aftonbladet" μίλησε με τον πρώτο εξ' αυτών. Ο Χουλτ περιέγραψε το σοκ που ένιωσε στην Τούμπα για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

"Ήταν εντελώς τρελό. Κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη. Ακόμη δεν ξέρω τι να πιστέψω. Μόνο θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Βέβαια και μιλήσαμε στην προπόνηση για ο,τι συνέβη. Η ομάδα θέλει να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, οπότε άλλοι θα ασχοληθούν με αυτά τα ζητήματα. Δεν γνωρίζω τη λύση σε όλο αυτό το χάος, αλλά ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να συμβεί κάτι στ' αλήθεια τώρα", υποστήριξε ο Χουλτ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ