ΑΕΚ

Χολτσχάουζερ, όπως Αραούχο

Austria Vienna' s Raphael Holzhauser celebrates after scoring during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Austria Vienna' s Raphael Holzhauser celebrates after scoring during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Ραφαέλ Χολτσχάουζερ, που δεδομένα ενδιαφέρει την ΑΕΚ, δραστηριοποιείται με τον ίδιο τρόπο που ο Σέρχιο Αραούχο επικοινωνούσε σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού την επιθυμία του να ενταχθεί στην Ένωση.

Αν κάποιος έλεγε ότι ο Ραφαέλ Χολτσχάουζερ είναι "δασκαλεμένος" από τον Σέρχιο Αραούχο, δεν θα ήταν και παράλογο το να γίνει πιστευτός. Η τακτική που ακολουθεί εδώ και κάμποσες εβδομάδες (και συγκεκριμένα από τον αγώνα ΑΕΚ - Αούστρια στις 28/9) ο αυστριακός μέσος, είναι καρμπόν με εκείνη που ο Αργεντινός είχε εφαρμόσει το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Δημιουργούσε εντύπωση τότε η επιμονή του Αραούχο να φωτογραφίζεται με φανέλες της ΑΕΚ, να ντύνει με αυτές μέλη της οικογένειάς του και διαρκώς να ποστάρει στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής (δια)δικτύωσης, συμπεριφορές που είχαν ως επίκεντρο την Ένωση και το πέρασμά του από αυτήν. Κι όλα αυτά ενώ έδινε τη μάχη του να ανακτήσει εμπιστοσύνη στη Λας Πάλμας και να κερδίσει ρόλο στην ομάδα που ανήκει.

Αποδείχθηκε ότι, με τον τρόπο του, ο "Τσίνο" μετέφερε μηνύματα τα οποία δεν πέρασαν ως αδιάφορα στους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας. Ήταν άψογος επαγγελματίας, εκτελούσε ασκήσεις και εντολές, δεν δημιουργούσε εντάσεις, από την άλλη όμως έδειχνε ξεκάθαρα το που θέλει πραγματικά να βρίσκεται. Τα πόδια του πατούσαν στη γη των Κανάριων Νήσων, το μυαλό του όμως φτερούγιζε στην Αθήνα.

ΟΜΟΙΩΣ Ο "ΧΟΛΤΣΙ"...

... προσπαθεί να περάσει στην Αούστρια το μήνυμα της ανάγκης για γρηγορότερη φυγή. Αν και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε σε ένα μήνα από σήμερα θα είναι σε θέση να υπογράψει σε άλλη ομάδα, ο Χολτσχάουζερ δεν θέλει να περιμένει άλλο. Για να αποχωρήσει όμως από τον Ιανουάριο με προορισμό την ΑΕΚ (αυτός είναι ο δεδομένος σκοπός του) θα πρέπει να πέσει σημαντικά η Αούστρια από το 1 εκατ. ευρώ που αξιώνει για να τον παραχωρήσει.

Ασφαλώς, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει και το ματς της μεθεπόμενης Πέμπτης (7/12) στη Βιέννη. Ο αποκλεισμός της Αούστρια, θα σημάνει και την απώλεια ενός στόχου που θα της έδινε έναυσμα να μην προχωρήσει στην αποδυνάμωση του ρόστερ της το Γενάρη με την παραχώρηση ενός κομβικού για εκείνη ποδοσφαιριστή. Αν όμως προκριθεί στους "32" του Europa League, τότε η θέση της ενισχύεται και η απόφαση αποχωρισμού του Χολτσχάουζερ θα γίνει πιο δύσκολη.

Ο Αυστριακός πάντως συνεχίζει να στέλνει τα μηνύματά του προς πάσα κατεύθυνση, "εισβάλλοντας" στα προφίλ παικτών της ΑΕΚ προκειμένου να κάνει like και να δείξει ότι το μυαλό του ταξιδεύει στην Ελλάδα. Έρχεται ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για την Αούστρια, όμως εκείνος δεν το λογαριάζει ιδιαίτερα, δίχως μάλιστα να ενοχλείται για το αν η στάση του προβληματίζει τον περίγυρο της αυστριακής ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ