ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Υπολόγιζα ότι θα γίνουν μεταγραφές"

Χιμένεθ: "Υπολόγιζα ότι θα γίνουν μεταγραφές"
INTIME SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ουσιαστικά ζήτησε μεταγραφές από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Προανήγγειλε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Μια τετράδα τραυματίες στην ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονο του μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, ότι δηλαδή υπολόγιζε ότι θα γίνονταν μεταγραφές που δεν έγιναν.

Πρόσθεσε δε ότι έκανε τα πλάνα του με τον Ντιόπ και τον Μίτσελ στη σύνθεση της ομάδας. Δεν εξέφρασε σιγουριά για το αν θα παραχωρήσει η Χετάφε δανεικό τον τελευταίο.

" Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μένα. Ήθελα να δω πολλά πράγματα. Έπρεπε να δούμε πως θα έπαιζαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, όταν δεν παίζουν οι βασικοί μας. Για να τους δούμε και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Μετά και το αυριανό φιλικό θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ", σχολίασε ο Χιμένεθ πριν... πάρει φωτιά, αφήνοντας υπονοούμενα για τη διοίκηση:

" Το πρόβλημα είναι απλό και ξεκάθαρο. Μπορούν ή δεν μπορούν. Εγώ υπολόγιζα να γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Υπολόγιζα και στον Ντιόπ και στον Μίτσελ. Δεν ξέρω αν θα έρθουν νέοι παίκτες. Πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα. Όλα είναι στην διοίκηση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα έχει προβλήματα και οι άνθρωποι της παλεύουν να βρουν έσοδα. Αν θα τα καταφέρουν δεν το γνωρίζω. Άρα δεν ξέρω αν θα γίνουν νέες μεταγραφές. Το να πάρουμε ένα παίκτη και να του υπογράψουμε συμβόλαιο απλώς για να υπάρχει, είναι μία σπατάλη που δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε. Δεν είναι το θέμα απλώς να έρθει κάποιος για να έρθει".

Όσο για τον Μίτσελ ο Χιμένεθ επισήμανε ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Χετάφε και δεν είναι σίγουρος ότι θα παραχωρηθεί δανεικός. "Α υτή την στιγμή δυστυχώς δεν είναι εδώ και δεν τον υπολογίζω", τόνισε ο Χιμένεθ και εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να δει ξανά τον Γκουλόν να αγωνίζεται για να σχηματίσει πλήρη εικόνα.

Τέλος, τέσσερις παίκτες έφυγαν τραυματίες από το γήπεδο. Ο Νίκος Καράμπελας έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης υπέστη κάκωση στα πλευρά, ο Νίκος Εγγλέζου έπαθε διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ ο Χουάν Κάλα διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ