ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Το βλέμμα του Λάζαρου δεν μου άφησε περιθώριο"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΜΠΑΚΑΚΗΣ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΧΙΜΕΝΕΘ(Δ) ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΜΠΑΚΑΚΗΣ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΧΙΜΕΝΕΘ(Δ) ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ στη Ριέκα αλλά και το γκολ του Χριστοδουλόπουλου.

Η ΑΕΚ έκανε σούπερ ματς στην Κροατία και ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάθε λόγο να μοιράζει συγχαρητήρια σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Όμως το γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν το νικητήριο. Και είχε και παρασκήνιο που το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος το πανηγύρισε… γονατιστός μπροστά στον σκόρερ. Ο Χιμένεθ μίλησε για το… βλέμμα του Λάζαρου, όταν έδωσε οδηγία ο Ισπανός να εκτελέσει το φάουλ ο Μπακασέτας.

«Του ζήτησα να το εκτελέσει ο Μπακασέτας και ο Λάζαρος γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμμα σαν να μου λέει “είσαι τρελός;”. Δεν μου άφησε περιθώριο! Οπότε εκεί του είπα κάνε ότι θέλεις. Και το έκανε».

Όσο για το ματς, ο Χιμένεθ τόνισε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη που ήρθε μέσα από πολλή δουλειά, είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες μου. Ήθελα να δώσω χρόνο στον Αραούχο περισσότερο, όμως υπήρχε ένα πρόβλημα με τον Τσόσιτς και έπρεπε να περιμένω. Συν του ότι ο Λιβάγια έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θέλαμε και αξίζαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Κοιτάμε βήμα-βήμα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τη Λαμία και εκεί είναι μόνο το μυαλό μας».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ