ΑΕΚ

Το "αντίο" του Μανόλο Χιμένεθ μέσω του Sport24.gr

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με επιστολή που απέστειλε στο Sport24.gr, ο Μανόλο Χιμένεθ λέει αντίο στην ΑΕΚ και στον κόσμο της, εξηγώντας τους λόγους αποχώρησής του το καλοκαίρι του 2018, αλλά και το εφετινό.

Το Sport24.gr επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να αποχαιρετίσει την οικογένεια της ΑΕΚ, εξηγώντας και τους λόγους αποχώρησής τους. Ιδού η επιστολή του προπονητή που οδήγησε την «Ένωση» στην κατάκτηση του τίτλου, μετά από 24 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών.

"Ποτέ δεν είναι ευχάριστο να απομακρύνεσαι από ανθρώπους ή από μέρη που αγαπάς πραγματικά. Θυσίασα πολλά και θυσιάστηκα πολύ κάθε φορά που με καλούσε η ΑΕΚ, δεν αμφέβαλα ποτέ, παρόλο που άφηνα πίσω μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Αλλά τίποτα δε διαρκεί για πάντα κι εγώ θα έχω μόνο λέξεις ευγνωμοσύνης για το δεύτερο μου σπίτι, για τα αδέρφια μου τους Έλληνες. Θα μου λείψουν πολύ οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου. Στην Αθήνα έχω βρει αληθινούς φίλους που τους αγαπάω με τη ψυχή μου και η ΑΕΚ είναι και θα είναι αυτή η ομάδα που με κάνει να δονούμαι.

Με τον πιο ειλικρινή σεβασμό μου προς τον Τύπο, θέλω να σας πω στο αντίο μου, ότι όταν έφυγα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν για οικογενειακούς λόγους κι επέστρεψα επειδή η ΑΕΚ με κάλεσε και δεν θα πω ποτέ όχι στην ΑΕΚ. Φέτος δε συνεχίζω λόγω της απόφασης της διοίκησης, ήμουν πεπεισμένος ότι θα δίναμε τη μάχη μας για το πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα αποφάσισε να γίνει αυτή η αλλαγή και το σέβομαι και δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Τα αποδυτήρια ήταν μια παρέα, η απόλυτη ένωση.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον σεβασμό και τη συνεργασία που δείξατε στο άτομο μου και στη δουλειά μου. Αγαπάω την ΕΛΛΑΔΑ, αγαπάω την ΑΕΚ. Δε θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω την απίστευτη χαρά που ένιωσα όταν μπόρεσα να βοηθήσω να κερδίσουμε το Κύπελλο και φυσικά τις καλύτερες στιγμές στην προπονητική καριέρα μου: να ταξιδέψω στην Ευρώπη συμμετέχοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το όνομα της ΑΕΚ χωρίς να χάσουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πολλές και πολύ όμορφες στιγμές.

Πάντα στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ ΑΕΚ

Ευχαριστώ Αθήνα

Ευχαριστώ ΕΛΛΑΔΑ

Μανόλο Χιμένεθ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ποτέ δεν ξεχνάμε τις ηρωικές καταβολές μας"
ΑΕΚ: Αποκαλύφθηκε η πρώτη φανέλα της νέας σεζόν
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ