ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θέλω πάντα να κερδίζω, αλλά…"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την ισοπαλία (0-0).

Εκτός από τον Ρόναλντ Βάργκας που, λόγω ίωσης, αναγκάστηκε να τον αφήσει ήδη από χθες (27/01), τον Γιάκομπ Γιόχανσον που, επίσης λόγω ίωσης, τον άφησε σήμερα (28/1) στο ξενοδοχείο, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε με πυρετό και τους Τόμας Πέκχαρτ, Τάσο Μπακασέτα που έπαιξαν όμως κανονικά. Αλλά ακόμα και ο ίδιος υπέφερε από ίωση.

Συν τις απουσίες λόγω τραυματισμού, συν την κούραση από τα συνεχόμενα ματς, συν την αποβολή στο 6ο λεπτό. Γι' αυτό και ο Χιμένεθ έκανε λόγο για μια δύσκολη εβδομάδα, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

"Στόχος μας ήταν η νίκη. Πιστεύω ότι, πάντα, στόχος μας είναι η νίκη. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με πολλούς παίκτες με ίωση, ακόμα και εγώ είχα ίωση και στο 6ο λεπτό χάσαμε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για το σύστημα μας, τον Γκαλο. Βρήκα και πάλι στην ΑΕΚ μια ανταγωνιστική ομάδα, με όρεξη και πρέπει να έχουμε φιλοδοξία γιατί αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη ομάδα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια δεδομένων συνθηκών αλλά δεν είμαι χαρούμενος απ' το αποτέλεσμα. Θέλω πάντα να κερδίζω αλλά σήμερα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε και αυτό που θα κάνουμε είναι ματς με ματς και βήμα το βήμα να προχωράμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε".

"Είχαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά με 10 από το 6ο λεπτό, είναι δύσκολο να δημιουργήσεις. Είναι σημαντικό το γεγονός πως, αν και η Ξανθη έπαιξε πολύ χρόνο με παίκτη παραπάνω, δεν έκανε περισσότερες ευκαιρίες και ίσως είχε περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας".

Όσο για τον Αραούχο, ο Χιμένεθ επεσήμανε: "Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, τα ιατρικά έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατός και ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ΑΕΚ πολύ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο αποβολές, κανένα γκολ, Ξάνθη και ΑΕΚ στο 0-0
Χιμένεθ: "Κάναμε τεράστια προσπάθεια, αλλά θέλαμε τη νίκη"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ