ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θέλουμε του χρόνου μαζί Πόνσε και Αραούχο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε πως η νίκη στο Περιστέρι ανήκει στους παίκτες και στον προκάτοχό του στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο επιθετικό δίδυμο των Πόνσε και Αραούχο.

Με μισή προπόνηση πριν από το ματς στο Περιστέρι, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλησε να κρατήσει ούτε το 5% του μεριδίου από τη νίκη. Το έδωσε όλο στους παίκτες του αλλά και στον προηγούμενο προπονητή.

Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός ήταν εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη και μάλιστα έκανε και αναφορά, μεταξύ σοβαρού και αστείου, στο μέλλον του Πόνσε αλλά και του Αραούχο.

Πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ μια νικη με μια προπόνηση:

«Θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής και ταπεινός. Το 95% της νίκης ανήκει στους παίκτες και ένα 5% στον προηγούμενο κόουτς. Εμείς οι προπονητές είμαστε λίγο εγωιστές και αν είχαμε χάσει να παραπονιόμασταν ότι δεν είχαμε χρόνο. Η νίκη ανήκει στους παίκτες που έδωσαν μάχη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με απουσίες, Δεν κάναμε θαυμάσιο παιχνίδι, δουλέψαμε για την νίκη».

Για το αν είναι στοίχημα για τον Χιμένεθ να πάρει πράγματα και από άλλους παίκτες:

«Υπήρχαν πολλές απουσίες και πρέπει να αισθανόμαστε όλοι σημαντικοί. Για παράδειγμα όταν καναμε αλλαγή, βάζαμε παίκτη που δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής. Αυτή είναι η ψυχή που θέλω να βλέπω από τους παίκτες».

Για την εικόνα της ομάδας που παρέλαβε:

«Πρώτα από ολα δεν ειχα χρόνο για να δω τόσες διαφορές. Στο ποδόσφαιρο αν κερδίζεις είσαι καλός και αν χάνεις κακός. Δεν έχω να πω κάτι για τον οποιονδήποτε συνάδελφο. Πρέπει να βγάλω τον καλύτερο εαυτό της ομάδας».

Για τον Πόνσε και τον Αραούχο:

«Είναι δυο διαφορετικοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να τους έχουμε και τους δυο. Ξέρετε πόσο αγαπώ τον Αραούχο, Για χάρη του πήγα στην Λας Πάλμας. Πλάκα κάνω. Γνωρίζω τον Πόνσε και από την Γρανάδα. Μίλησα με τον Μόντσι πέρυσι για να έρθει ο Πόνσε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε. Να είμαστε οικογένεια. Πριν από λίγες μέρες έφυγε ένας ένθερμος οπαδός της ομάδας μας, ο Αλεξέι. Μου ζήτησαν οι παίκτες να αφιερώσουμε την σημερινή νίκη στην μνήμη του και ευχομαι η οικογένειά του να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει την απώλεια».

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ