ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θα τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς"

ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποθεώθηκε, μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια και τον Παναγιώτη Τσιντώτα, σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και πήρε δέσμευση.

Η σχέση του κόσμου της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, είναι πλέον πολύ ιδιαίτερη. Γι αυτό και ο Ισπανός τεχνικός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση τηςOriginalΜπραχαμίου, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Και έδωσε το παρών μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια και τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Φυσικά και ο Χιμένεθ και οι δυο ποδοσφαιριστές, έγιναν αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο. Ενώ, ο Ισπανός τεχνικός πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο.

"Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Να σας ευχαριστήσω που μας καλέσατε εδώ, στο σπίτι σας. Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί από την πρώτη μέρα νιώθω ότι είμαι μέρος της δικής σας οικογένειας. Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ εύκολο να δίνουμε υποσχέσεις.

Εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το μάξιμουμ από τον εαυτό μου και θα ζητήσω από τους παίκτες μου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουμε τα όνειρά μας. Οπότε αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και ο θεός να μας βοηθήσει ώστε να κάνουμε όλοι το όνειρό μας πραγματικότητα, που τόσο πολύ μας λείπει", ήταν τα λόγια του Χιμένεθ που έκλεισε την ομιλία του μ’ ένα δυνατό "ΑΕΚάρα". Φυσικά, κι αποθεώθηκε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ