ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θα περιμένουμε για τον Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να παρακολουθεί την υπόθεση του Αραούχο και οι εξελίξεις στην Λας Πάλμας μοιάζουν θετικές, κάτι που παραδέχθηκε και ο Χιμένεθ.

Ήδη από τον περασμένο Ιούνιο κιόλας, το ένα... μάτι των ανθρώπων της ΑΕΚ, ήταν στην Λας Πάλμας, παρακολουθώντας την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο. Κάτι που ούτε έχει σταματήσει, ούτε πρόκειται, μέχρι να κλείσει οριστικά το παράθυρο για επιστροφή του Αργεντινού φορ. Ή αν τελικά επιστρέψει ο Αραούχο.

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν κυρίως να κρατούν ανοικτή γραμμή με τον παίκτη. Και... καραδοκούν προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν πρόσφορο έδαφος για να κάνουν το μεγάλο κόλπο. Κάτι που παραδέχθηκε και ο Χιμένεθ, μιλώντας στο Radio Marca. Πάντως, τα μαντάτα από την Ισπανία αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Provincia, ο Αραούχο είναι τρίτος στην ιεραρχία για την θέση του βασικού φορ. Ο Τζόναθαν Καλέρι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μανόλο Μάρκεθ, ενώ ως εναλλακτική λύση είναι ο Πρινς Μποατεγκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αραούχο, που έχασε έδαφος και λόγω του τραυματισμού του, είναι η τρίτη λύση. Κάτι που προφανώς δημιουργεί τάσεις φυγής στον Αργεντινό φορ.

Πάντως, ο Χιμένεθ σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμο της Marca, φέρεται παραδέχθηκε πως η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα του Αραούχο.

"Θα ήθελα να φέρω τον Αραούχο. Θα πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Ο Σέρχιο είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής. Πριν από ένα μήνα ήταν αδύνατο (σ.σ. για τη μεταγραφή), αλλά περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ένα θέμα είναι ο ποδοσφαιριστής και ένα άλλο η προσωπικότητα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Αραούχο στο διάστημα που ήταν εδώ, το αντίθετο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ