ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θα παίζουμε και για τον Λαμπρόπουλο"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να παίζουν από εδώ και στο εξής και για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού. Ο Ισπανός έκανε ειδική αναφορά στον Γιάκμπ Γιόχανσον.

Το κλίμα ήταν βαρύ σήμερα (7/4) στα Σπάτα. Ίσως ακόμα πιο βαρύ και από επόμενη μέρα μιας ήττας. Και ας πήρε η ΑΕΚ νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά (0-2). Ο τραυματισμός του Βασίλη Λαμπρόπουλου, είχε ρίξει βαριά την σκιά του στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Μάλιστα ο Μανόλο Χιμένεθ, ξεκίνησε την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, από το μήνυμα που ήθελε να περάσει για τη συνέχεια. «Ξέρω πως όλοι σας είσαστε στεναχωρημένοι γι αυτό που έγινε με τον Βασίλη. Και είμαι σίγουρος πως σκέφτεστε, αυτό που σκέφτομαι και εγώ. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να παίξουμε και για τον Βασίλη. Να παίζουμε και να κερδίζουμε και για τον Βασίλη» τόνισε ο Χιμένεθ.

Κατόπιν, έκανε αναφορά στο χθεσινό (6/4) και στην επιλογή να παρατάξει την ομάδα με το ίδιο σύστημα που παίζει ο Πλατανιάς. «Δεν με νοιάζει ότι κερδίσαμε χρησιμοποιώντας τα όπλα του αντιπάλου. Εκείνο που έχει σημασία, είναι πως τα δικά μας όπλα ήταν πιο ισχυρά και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό που θέλουμε από κάθε παιχνίδι».

Ενώ ο Χιμένεθ έκανε ειδική αναφορά και στον Γιόχανσον, που μετά από καιρό έμεινε εκτός βασικής ενδεκάδας. «Τον Γιάκομπ ήθελα να τον προφυλάξω μετά από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και μ’ εμάς και με την εθνική του. Αλλά θέλω να του δώσω συγχαρητήρια, διότι όταν μπήκε, βοήθησε πολύ»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ