ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Τέτοιους παίκτες θέλω"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ στάθηκε περισσότερο στην παρουσία του Τσιγκρίνσκι και λιγότερο στο ματς με την Κέρκυρα

Μπορεί για βαθμολογικούς λόγους, το ματς με την Κέρκυρα να ήταν πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ. «Ζωτικής σημασίας» χαρακτήρισε τους τρεις βαθμούς ο Μανόλο Χιμένεθ. Όμως για τον Ισπανό τεχνικό, ίσως ακόμα πιο σημαντικό από το παιχνίδι, ήταν η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Και ο Χιμένεθ στάθηκε στην παρουσία του Ουκρανού στόπερ, ενώ απέφυγε τις μεγάλες αναλύσεις για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο την Μεγάλη Πέμπτη

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος, διότι υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές που έλειπαν για μεγάλο διάστημα. Και έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, τους χρειαζόμαστε όλους".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Διαφορετικοί αντίπαλοι, διαφορετικές διοργανώσεις. Αλλά σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πριν το ματς όλοι έλεγαν για τον Ολυμπιακό, όμως αυτοί οι τρεις βαθμοί, είναι ζωτικής σημασίας".

Για το γεγονός πως στην προηγούμενη θητεία του, είχε ένα δύσκολο βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη (6-0): "Σκέφτομαι πολλά πράγματα και όχι μόνο αυτά που συνέβησαν εκείνο το βράδυ, ας το ξεχάσουμε και ας τα αφήσουμε εκεί".

Για την επιστροφή του Τσιγκρίνσκι:
"Νομίζω πως κανείς δεν εκπλήσσεται πως είναι ένας παίκτης με πολλή ποιότητα. Αυτό που φυσικά εκπλήσσει, είναι η μεγάλη ταπεινότητα του και πόσο μεγάλος επαγγελματίας είναι. Θυσιάζεται καθημερινά και δουλεύει, σαν να είναι παιδί της Ακαδημίας.

Αυτοί οι παίκτες αρέσουν σε μένα και σε κάθε προπονητή να έχει. Ελπίζω να ξεκουραστεί, θα δούμε πως θα είναι για την Πέμπτη. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω τον Τσιγκρίνσκι, γιατί ήταν σημαντική η βοήθεια που έδωσε στο σημερινό παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ